Părul este o barieră împotrova prafului şi murdăriei, care astfel nu mai ajunge în vagin şi uretră. În cazul femeilor teoria ar putea fi corectă, dar bărbaţii, deşi au păr pubian, nu au această protecţia la nivelul uretrei.
S-a demonstrat stiintific ca parul pubian emana feromoni, care provoaca atractie si dorinta sexuala. In general, are rolul de a proteja zonele intime". Pe de alta parte oricat de nefolositor ti s-ar parea, parul pubian are rolul lui bine stabilit. Protejeaza pielea sensibila si mucoasa zonei genitale, iar inlaturarea lui nu face altceva decat sa inlature si stratul de protectie si sa te expuna microbilor.Din cauza epilarii totale creste riscul de a te imbolnavi mai usor in principal cu boli dermo-venerice dar si veruci, HPV, herpes, eczeme, psoriazis, iar lista poate continua. Mai rau, riscurile sunt si mai mari in cazul in care persoana sufera de afectiuni precum diabet, boli cronice renale sau de ficat, sau daca ai imunitatea scazuta.Deci ar fi indicat sa ai intotdeauna mare grija cand te hotarasti sa te epilezi si modul in care ai s-o faci. Alege-ti cu mare atentie salonul si opteaza mai des pentru o epilare partiala. Este mai sigura.
Asa este de aia se spune "firele rusinii" indepartat duce la boli ai dreptate si iti multumec dar intrebarea mea e n-am cum sa stau cu el in fata iubitului meu adica sa fim seriosi trebuie e necesar sa te epilezi ca nu de alta dar cum sa stai cu ditamai parul acolo? e rusinos se sperie iubitul meu nu alta deci trebuie indepartat e o chestie de rusine.
Stiintific sau demonstrat urmatoarele
femeiile care aveau par pubian aveau risc mai mic de contactare de unor virusi bts gen hiv
barbatii circumcizi aveau sanse mai mici ca cei normali
femeiile care nu se spalau des vaginal aveau mai putine bts
fetele care faceau sex de la 16, 17 ani aveau noduli mai putini
astea sunt date oficiale, deci conteaza sa fim cum ne-a lasat evolutia, dar noi nu ne pasa, stiai ca sapunsul face ca sistemul tau imunitar sa scada? sau ca copii crescuti in puf si in curatenie au sistemul slab uminitar sau ca spalarea zilnica este o mare porcarie nu doar ca sacaie pielea dar acele chimicale intra in piele ghici ce fac, parerea mea fi naturala
Naturala cu ditamai tufa de par sa-mi sperii iubitul sa fuga cand ma vede cu ***?
Eu ti-am explicat de ce e acolo acuma tu faci ce vrei, mirosul de par pubian atrage si masculi sti ba chiar acel miros cica excita un barbat mai puternic
Care e mirosu pubian? Eu miros a vagin cum miroase parul pubian?
Eu inteleg ca atrage dar nu cred ca un barbat cand vede o femeie cu padure de par jos acolo nu cred ca e atras de ea.
Eu fac parte din generatia mai veche si gandesc un pic mai diferit de voi. In viziunea celor mai in varsta (si sunt cativa astfel de useri pe acest site care imi impartasesc aprecierile) o "pasarica" cheala, golasa isi pierde orice farmec sau atractivitate imaginativ/vizuala, devenind de-adreptul neapetisanta. Exista si riscul ca privind o "goliciune" erectia sa nu fie la fel de prompta si de ferma ca si in cazul in care ochiul iti este desfatat de o freza frumos intretinuta. Este prima data cand aud o astfel de denumire ca fiind "firele rusinii" deoarece in intreaga lume podoaba pubiana este foarte apreciata mai ales in cultura asiatica unde femeia careia ii lipseste podoaba pubiena este considerata de moravuri usoare. Te sfatuiesc sa aduci cu subtilitate (daca iti este rusine s-o faci direct) in discutiile cu iubitul tau problema parului pubian pentru a-ti da seama de parerea/aprecierea si/sau punctul lui de vedere. S-ar putea sa ai surprize.
Contine feromoni care atrag masculi cand esti fertila, tu faci misto sa stiu/?
Am spus firele rusinii pentru ca nu ma lasa sa scriu altfel acuma observ ca ma lasa si intr-o revista am citit aceasta expresie parul rusinii si eu am scris firele ca nu ma lasa sa scriu p*** rusinii de aceea n-am inventat eu nimic jur.
Eu te-am intrebat cum miroase am inteles asta cu feromoni nu e nevoie sa repeti spune-mi cum miroase te rog.
Lasa-i iubitului tau posibilitatea de a aprecia sau dezavua existenta flocilor pe "pasarica" ta.
Ce surprize? Ca ii place tufa de par la pasarica?
Imi este foarte mare rusine sa apar in fata lui cu par jos sincer apreciez toate raspunsurile si atentia dar mi-e rusine sa apar in fata lui cu par.
Fiecare "pasarica" mai ales daca este si virgina are propriul miros. "Pasarica" are un gust si un miros greu de definit sau explicat, insa te asigur ca in cazul in care este intretinuta igienic barbatul ti-o va "gusta" cu o deosebita placere.
Asta voiam sa aud nu intruna feromoni ci mirosul multumesc pentru raspuns si da sunt virgina deci cred ca miros bine
Bineinteles s-ar putea sa-i placa si lui asa cum imi place mie. De ce ar fi diferit de mine in aprecierea modului in care consider eu si inca multi altii ca este "normala" sa fie o "pasarica" pentru a fi atractiva/apetisanta
Sa nu ma mai epilez deloc? Dar o sa rada de mine ca parul o sa creasca si o sa se faca mare si o sa rada de mine.
Pentru ca s-a demonstrat stiintific asta, tu ai vazut planeta jupiter cu ochii tai? da sunt dovezii ca exista, eu tiam prezentat niste dovezii, presupun ca miroase a transpiratie, gustul e sarat din cauza ca pielea e sarata, eu vb de feromoni sti ce sunt aia?
Nu parul imprima mirosul. Mirosul, dar mai ales gustul este imprimat/se datoreaza secretiei vaginale si poate diferi foarte mult chiar in decursul unui timp scurt.
Unii barbati dupa ce intretin relatii intime cu o fata spun ca sa faca misto ca cand i-am tras-o ce floace avea de asta zic ca o sa rada.
Eu n-am facut oral la nici una pentru ca nu iubeam, eu nu pot face asa ceva la o necunoscuta, asa ca da nu stiu, team suparat te spargi sarmaluta?
Nicidecum nici eu n-am facut sex dar dupa cum observi imi place sa ma imformez decat sa ma frec ca o parasuta fara sa am habar mai bine virgina si informata
Pana la proba contrarie nu poate demonstra ca ceea ce afirma este adevarat si nu minciuna. Daca ai ajunge intro astfel de situatie si tu ai putea sa-l faci de ras spunand cai s-a blegit sau ca i-a "murit scula" inainte ca tu sa ajungi la orgasm.
Petru345 întreabă: