anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU... întrebarea mea va di cam stupidă dar sper sa ma ajutati.Am avut ciclu pe 16 decembrie.Anul nou l-am petrecut la cea mai buna prietena a mea si acolo mai era fratele ei si încă un băiat.Nu am consumat alcool in viața mea si se pare ca am baut prea mult pentru ca nu tin minte nimic din ce a fost.Cind am ajuns pe 16 ianuarie sa îmi vina ciclu.Nu a venit.La mine întotdeauna a fost regulat si nu întîrzia mai mult de 2 zile.In ianuarie a intirziat cu 8 zile, a venit pe 24 si a ținut ca de obicei 5 zile.Totusi faptul asta m-a pus pe ginduri si pe 15 februarie amfacut un test de sarcina si a iesit negativ.Acum in februarie trebuia sa vina ciclul pe 24 si a venit pe 27, deci a intirziat cu 3 zile si la fel a ținut 5 zile.Recent am aflat de la o prietenă care are 20 ani si e gravidă dar totusi are ciclu.Lucrul asta ma panicat mai tare.Adică,daca cineva in acea seara si-a batut joc de mine? Nu am avut niciodata relatii sexuale, si in seara aia eram in perioada fertilă.
Imi fac griji mari....am doar 17 ani si am impresia ca mia cam crescut burtica, sau doar e in imaginatia mea. Daca e sa calculăm ar trebui sa fiu însărcinată în săptămînă 12.
Voi ce credeti?

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ai o imaginatie bogata, o anumita doza de paranoia dar si o lipsa importanta de informatie privind procreerea. Peste o eventuala sarcina nu se pot produce 2 menstruatii normal din punct de vedere al modului de manifestare. De asemenea este imposibil ca urmarile unui viol sa nu fie sesizate/resimtite inzilele urmatoare. Tot acest amalgam de ganduri fanteziste este rodul lipsei de cunostinte/informatii elementare de natura sexuala. In vederea instalarii unei linisti sufletesti depline, ar fi indicat sa-ti faci un test de sarcina pe baza unei analize de sange intr-un laborator de analize medicale al carui rezultat este absolut sigur fiind in proportie de peste 98% garantat. Rezultatul se primeste in 24 de ore si costa intre 35 si 45 de lei in functie de laborator. Ceea ce se poate afirma inca din acest moment si fara teama de a gresi este ca existenta unei sarcini in cazul tau este IMPOSIBILA. Multa sanatate.

| Emilian65 a răspuns:

Daca ai avut de doua ori menstruatie, cu mici intarzieri, asta nu inseamna ca esti gravida. Daca la prietena ta s-a intamplat sa fie gravida si sa-i vina si menstruatia, asta este un caz particular. Dar, in gerneral daca ai menstruatie aproape regulata este imposibil sa fii gravida. Pentru linistea ta, consulta un medic ginecolog si acesta iti va spune cu siguranta daca esti sau nu gravida.

| MadagasHardwell a răspuns:

Daca nu ai intretinut pana acum relatii sexuale inseamna ca trebuie sa fi virgina, daca nu mai esti inseamna ca e clar ce s-a intamplat atunci...