anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU... întrebarea mea va di cam stupidă dar sper sa ma ajutati.Am avut ciclu pe 16 decembrie.Anul nou lam petrecut la cea mai buna prietena a mea si acolo mai era fratele ei si încă un băiat.Nu am consumat alcool in viața mea si se pare ca am baut prea mult pentru ca nu tin minte nimic din ce a fost.Cind am ajuns pe 16 ianuarie sa îmi vina ciclu....Nu a venit.La mine întotdeauna a fost regulat si nu întîrzia mai mult de 2 zile.In ianuarie a intirziat cu 8 zile...a venit pe 24 si a ținut ca de obicei 5 zile.Totusi faptul asta ma pus pe ginduri si pe 15 februarie amfacut un test de sarcina si a iesit negativ.Acum in februarie trebuia sa vina ciclul pe 24 si a venit pe 27...deci a intirziat cu 3 zile si la fel a ținut 5 zile.Recent am aflat de la o prietenă care are 20 ani si e gravidă dar totusi are ciclu.Lucrul asta ma panicat mai tare.Adică,daca cineva in acea seara sia batut joc de mine? Nu am avut niciodata relatii sexuale, si in seara aia eram in perioada fertilă.
Imi fac griji mari....am doar 17 ani si am impresia ca mia cam crescut burtica, sau doar e in imaginatia mea. Daca e sa calculăm ar trebui sa fiu însărcinată în săptămînă 12.
Voi ce credeti?

3 răspunsuri:
| TheFragranceMaster a răspuns:

Dulce naivitate, daca ai ciclu nu poti fii gravida! Prietena ta e idiota.Stai linistita, si foloseste un prezervativ!

| Atlas33 a răspuns:

Incearca sa vezi daca mai esti virgina.

| DarkCrina a răspuns:

Daca faceai sex, fiind virgina, iti dadeai seama a doua zi pentru ca ar fi trebuit sa ai dureri in zona intima, cel putin cand stateai jos.
Un alt contra argument: Ai avut ciclu pana la urma, deci ai putea devfapt sa ai o dereglare hormonala.
Cred ca ti suferi de fapt de o imaginatie bogata, lucru care nu este neaparat rau dar on cazul asta nu te ajuta.
Nu cred ca sunt sanse sa fii insarcinata. Du.te la un ginecolog pentru dereglarile tale hormonale.