| anoniiiiiimmm a întrebat:

Buna TPU :*
Is intr-o situatie foarte nasola cu prietenu. Noh deci de cand ne stim parola la id unul de la altul am inceput sa ne cam certam sigh Pur si sinmplu i-am citit arhivele ( fara sa vreau am dat de ele ) m-a deranjat faptul ca tot parca flirtreaza cu fetele tot cu " smug " si de alea. Aseara stiam ca vorbea cu cineva si nu imi zicea am intrat pe mailu lui si m-am uitat ( curiozitatea asta ma omoara ) Mi-am dat seama ca a vorbit cu o tipa care a mers la strand, is avea o poza in costum de baie toata "sexy". Pr eu cerut poza face asta de obicei cand vb cu una si vede ceva " interesant ". Prietenul meu ii penticostal, si se arata un baiat cuminte dar prin spate vad si eu ca doar el are voie " sa aiba ochi " doar nu pot sal interzic. Astazi a venit la mine... si am inceput sa ne contrazicem. el zicea ca doar eu in ultima luna am avut mult mai multe conversatii cu " baieti " ( eu find o fata ft sociabila ) si am recunoscut ca intr-adevar vorbesc cu " cativa " cu care GLUMESC doooarr! fara flirtrat sau ceva de genu incat el, cand intra vorbeste cu cate una doua si flirtreaza. Ma deranjat faptul caaa in seara respectiva cand vorbea si cu aia eu ii ziceam ceva serios si mi-am dat seama dupa aia ca intre timp el era happy si gtlumea si flirtra. Ok nu pot sa il interzic. Cand i-am aratat totul a inceput sa imi arunce nioste vorbe. " ca ce am facut " # ca daca am vorbit si cu aia inseamna ca nu ti-am raspuns serios? " etc etc. ma deranjeaza ftt tare chestiile astea straight face macar eu niciodata nu am intrat pe unul sa ii cer poze sa vad cat de " bronzat " ii :-s. Si i-am spus ca putera sa imi spuna in fata ca doar el vroia sa vada cat de bunoaca ii tipa, nu ca cat de bronzata, dupa care pe el l-a lovit un ras straight face De ii spun adevarul... el zice ca nu e asa ca in colo ca in coace. Cnad suntem impreuna e totul ftt ok, vedem inimioare ne iubim una. alta, cand deja nu suntem impreuna incep certurile. Si eu adevarat ca sunt geloasa!
Ce parere aveti? Cum ar trebui sa ma comport? Cum sa imi dau seama de chiar ii asa de " inocent "? Cum sa il fac pe el gelos, si sa ma caute? Cum sa fac incat sa par indiferenta? Nu mai suport astea sigh

[ imi cer scuze ca am scris cam mult. Multumesc anticipat :* ]

Răspuns Câştigător
| adaanda a răspuns:

Aici este vina lui.Una e sa socializezi cu diferite persoane de sex opus,si alta e sa flirteze cu altele, asa cum ai spus tu, nu are de ce sa il intereseze nici de ce respira alta.decat de tine ar trebui cel putin eu asa consider.So.NEXT!

6 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Aman2 va dati l alte persoane asa c anul e doar el vinovat.NUl face gelos o sa te faca si el si tot asa pana va despartit de tot. Schimbati parola de la id si numai intra pe id lui daca vrei sa fi indiferenta.dar cat el doar sa da la altele si nu sta cu ele sau alte chesti nu ai dc sa iti faci griji

| Marijuana a răspuns:

Ca sa vezi. si eu sunt in aceeasi situatie straight face diferenta e ca desi ne stim amandoi parolele de la id`urile de mess doar eu am intrat la el si i-am citit arhivele.winking Normal ca au urmat certuri oh go onjjj Schimbati`va parolele amn2 si gata oh go onjj pana la urma chiar daca ii cere poze lu` una sa vada cat de bronzata e sau astea tot la tine vinewinking Las-o tu mai usor :*daca nu vrei sa va despartiti si poate e mai bine :]

| Yng a răspuns:

Problema asemanatoare am avut cu prietenul meu... si ei se oftica pentru ca noi le citim arhivele de fapt. pentru ca se simt vizatzi. orgoliu asta de baietioh go on da`i peste nas cu orice oportunitate...mai omoara`i din orgoliu. lor le place sa primeasca atentie foarte multa. ii propui sa faceti un "joc". spune-i ca daca el flirtatu pe mess il vede ca pe o distractie sa nu il deranjeze atunci cand si tu vrei sa te distrezi in felul tau. de ex sa iesi cu pietenii. sa cunosti lume noua. nu te lasa intimidata.nu`i arata ca stai la cheremu lui. arata`i ca esti independenta. fi superficiala. vorbeste cu subantelesuri.si daca chiar tine asa mult la tine isi va reveni. bafta!happy

| biBii07 a răspuns:

Pai in primul rand ati inceput prost dandu-va parolele de la id-uri. Stiu curiozitatea va omoara si nu puteti sa va abtineti asa ca intrati sa vedeti cu cine a vorbit partenerul/partenera. Foarte rau! va faceti rau relatie singuri rascolind prin diste discutii pe messenger care nu au nici o importanta si nici o valoare de nici un fel. Sfatul meu sa va schimbati parolele si sa terminati cu asta. Ca el flirteaza cu altele, pai nah, poate asa e el. Important e ca daca flirteaza cu altele sa fii sigura ca tu esti cea pe care o iubeste si restul obiecte pentru amuzament. Renunta si tu la posesivitatea asta excesiva. El, dupa descrierea ta, e o persoana indiferenta incearca si tu sa fii la fel, pentru ca el stiind ca tu ai parola lui de la id, logic ca vrea sa te faca geloasa si vorbeste frumos si ma rog flirteaza cu altele fiind sigur ca tu ai sa vezi si o sa il ciondanesti si uite asa creste orgoliul in el. Nu ii mai zice ca ai vazut, ca te deranjeaza ca vorbeste cu x sau y si ai sa vezi ca lucrurile se vor schimba. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| TraficantaDePufarine a răspuns:

Un sfat? Mergi la "Pune întrebarea ta aici" fă un copy/paste la întrebarea ta, numai că la categorie trebuie să alegi D/Swinking să vezi ce răspunsuri serioase vei primihee hee

| TraficantaDePufarine a răspuns:

Hey! scuze nu am văzut categoria... sorry, adică se mai întâmplă şi la case mari, nu?
*sad face*