| gabytza8 a întrebat:

Buna TPU:Iubes un baiat mult si stie asta nu suntem impreuna dar el imi da seme ca ma place, foarte multe si azi am aflat ca vrea sa imi dea nr de telefon altui baiat si o fat i-a zis ca de ce ii da el nr meu de telefon si de ce nu se baga el pe mine ca sunt frumoasa asa a zis o prietena si el a zis poate tu o consideri frumoasa, deci ce sa cred?
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| ValyCoolBoy a răspuns:

Si asta se poate... dar cel mai bine ar fi sa vorbesti u cu el fata in fata sa vezi ce zice, si sa iti dai seama singurica ceea ce simte el pentru tine!

5 răspunsuri:
| ValyCoolBoy a răspuns:

Ce sa crezi? chiar acum e logic, baiatu nu vrea cu tine, fiindca nu te considera frumoasa principalul motiv pe care ti l-a dat prin intermediul acestei fete! Deci mai bine renunti!

| gabytza8 explică (pentru ValyCoolBoy):

Nu stiu eu cred asa ca el atunci era cu niste baieti si poate din asta a zis asa ca sa fie mai "smecher" sau cool

| ValyCoolBoy a răspuns (pentru gabytza8):

Si asta se poate... dar cel mai bine ar fi sa vorbesti u cu el fata in fata sa vezi ce zice, si sa iti dai seama singurica ceea ce simte el pentru tine!

| Alexutsa_2737 a răspuns:

Eu cred ca ar fi mai bine sa te duci la el si sa vorbiti. Sa ii spui ca tu il placi si sa il intrebi daca si el simte ceva pentru tinewinking sau daca nu ai curaj in fata macar pe mess sau prin niste mesajewinking. Bafta si sper sa te placawinking

Răspuns utilizator avertizat
| gabytza8 explică:

Si mi-a facut complimente m-a pupat de 2 ori pe obraj (am uitat sa adaug asta)