| AnaMarianaiubita a întrebat:

Iubesc foarte mult un baiat.Si el ma iubește foarte mult,de fiecare dată când ne întâlnim mă privește îndelung, si chiar dacă e cu spatele tot se întoarce să mă vadă.Dar ultima dată când m-am întâlnit cu el, eram amandoi in microbuz si ne-am privit o perioadă unul pe altul.Si eu la un moment dat când am văzut că mă priveste, am lăsat capul în jos.Sin acel moment el nu s-au mai întors să mă privească, si nici când a coborât nu s-a uitat la mine. Daca crede că nu il iubesc? Dacă devine indiferent cu mine de acum? Ce să fac ca sa-si de-a semna că îl iubesc.Menționez că alte dati când mă mai privea,si îl priveam si el, tot așa m-ai puneam capul în jos, dar după iar ma privea.Si am vazut ca si el face asta cand sunt muti oameni ibtr-un loc.Ce s-a întâmplat acum? Menționez că am 21 de ani.

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

La 21 de ani ar fi trebuit sa fiți mai maturi și sa faceți niște pași spre o relație, și în nici un caz nu va iubiți doar va placeti, este pueril sa va priviți asa și niciunul sa nu aibă inițiativa de a face un pas

| AnaMarianaiubita explică (pentru Emma30555):

Daca el nu face primul pas, sa îl fac eu?

| Emma30555 a răspuns (pentru AnaMarianaiubita):

Eu zic ca ar fi bine sa încerci, dar subtil pentru început

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pana sa citesc ultima propozitie credeam ca ai in jur de 13-14 ani. Cum poti iubi sau cum crezi ca te poate iubi un baiat, doar ca va priviti unul pe altul? Intrati in vorba si atunci va dati seama daca aveti sentimente unul pentru celalalt. Frumoasa varsta de 21 de ani. Pacat ca ai trecut ca gasca prin apa, referitor la relatii.

| AnaMarianaiubita explică (pentru darrio2007):

Tu nu crezi în dragoste la prima vedere?

| darrio2007 a răspuns (pentru AnaMarianaiubita):

Ba da. Dar nu doar privindu-va zilnic fara sa comunicati.

| Laura a răspuns:

Cum ai ajuns la vârsta asta? A fost greu?

| Lawliet14 a răspuns:

Pai nu face primul pas, e timid sau nu e multumit de el. Poate te crede prea buna pentru el sau vreo nebunie de asta. Sigur te place, baietii nu se ascund asa mult... Cred ca ai fi cu el si-i pacat sa nu fii!

| qieiqpalz a răspuns:

Eu ma uit la o fata doar ca sa o inspectez sa vad ce fel de om e nu neaparar ca o iubesc