| CuxiySZ a întrebat:

iubesc o fata adica in sensul adevarat, nu are prieten am vorbit cu ea despre asta dar i place de fostul ei prieten care acum are prietena... sunt innebunit dupa ea dar nu stiu fara ea viata e asa urata, as vrea cumva sa o fac cumva sa fim impreuna...
Funa.

Răspuns Câştigător
| LuluLui a răspuns:

Pai daca te gandesti, e cam normal sa creada ca ii place de fostul prieten, pentru ca era inainte indragostita de el.
Daca tu o iubesti asa de mult, e cam imposibil ca la urma urmei sa nu te placa sau chiar iubeasca si ea. Oricum ar trebui sa vorbesti in continuare cu ea, sa-i arati ca ii esti alaturi, ca ii esti prieten happy Asta cred eu

3 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Demonstreaza-i ei ce ne-ai spus noua. Arata ca esti alaturi de ea cand are nevoie, fa-i complimente sincere, invit-o in oras cand sti ca e plictisita si plimbati-va si povestiti, convinge-o ca poate sa aiba incredere in tine, ofera-i o floare aparent fara motiv, fa-i surprize, fa-o sa rada... E greu sa stergi pe cineva din inima ei, dar dupa cum vorbesti am impresia ca merita sa-l uite pe fostul pentru tine. Bafta!

| 7639781254 a răspuns:

Apropie-te de ea, arata-i ca ii esti alaturi si ca se poate baza pe tine. Devin-o prietenul ei si apoi marturiseste-ti sentimentele. Succes! :*

| LuluLui a răspuns:

Sau ar trebui sa-i marturisesti sentimentele tale...dar este foarte greu acest lucru.Totusi daca i te confesezi s-ar putea gandi la ceva intre voi.Dar nu stiu.Zic si eu happy