Da. Poate chiar te lace dar ii este frica sa recunoasca. Poti sa o intrebi chiar tu, sa lasi emodiile la o parte si sa iti faci curaj. Apoi mai invit-o din cand in cand in oras si vorbiti diverse lucruri. Asa poate se leaga ceva intre voi. Bafta!
Buna! Ea poate sa te place, dar tu esti singurul care isi poate da seama. Daca te place vei simti asta! Si faza ca s-a mutat langa tine normal ca a fost usor prntru ea sa te faca sa crezi ca a vrut sa stea langa prietena ei si nu langa tine, dar oare e adevarat? Si eu fac aceleasi lucruri ca ea. I mai bine pentru tine sa o intrebi tu daca te place. Asta este parerea mea sper ca te-am ajutat
Hmmm nu stiu ce sa zic.doar pentru ca ai bani te iubeste mie mi se pare ca se foleseste mai multanyway... Good Luck!:*
Buna.Cea mai buna modalitate de a afla e sa o intrebi chiar tu.Dar dupa cele spuse mai sus eu cred ca da...si sa nu fii timid fata de ea pentru. ca cele mai multe fete urasc asta Succes :*
Sweetgirl era langa prietena ei si dupa aia a venit langa mine.[poate ca sa copieze, sa pov.cu mine? nu stiu +nu mai ziceti sa ii spun ca poate zice ca nu ma place si ma zice la prietenele ei si dupa aia ele la altii altii la altii... ]
beausingurlamasamea întreabă: