| mihai77 a întrebat:

Iubesc o fata pe nume Alexandra ea sta cu un baiat mai mare cu 1 an dar si eu o iubesc la nebunie ce sa fac sa o cuceresc! Ea rade la glumele mele si vorbim la telefon chiar si cate 40 min odata ce trebuie sa fac sa o cuceresc?

Răspuns Câştigător
| 26Geo a răspuns:

Pai si ala nu a facut nimic sa o apere si ea inca mai sta cu el? Daca e asa, e o mare proasta, si tu meriti ceva mai bun.Fii ca un frate pentru ea, nu cred ca te merita.Cat despre tragedie si faptul ca sunteti dusmani, nu cumva o plasati pe ea ca pe un obiect? Nu cumva o vrei pentru tine doar ca sa nu o aibe dusmanul tau? Pune-ti intrebarea asta, daca o recastigi si va fi a ta, o sa o mai iubesti cum ai iubit-o prima data sau o iei ca pe o provocare si ea e trofeul?

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| 26Geo a răspuns:

Cel mai bine e sa vorbesti cu ea,spune-i ca o iubesti dar nu-i impune ei sa fiti iubiti,las-o libera,daca te iubeste, va lua decizia buna, daca nu, doar se joaca cu tine, nu e ceva serios.Cat despre celalalt, nu e problema ta, aia e problema ei. Iubirea inseamna sa sacrifici fericirea ta pentru fericirea persoanei iubite, iubirea nu e inchisoare, iubirea inseamna libertate.Bafta

| Alexandru_Lupu_1994 a răspuns (pentru 26Geo):

Treaba e ca suntem eu cu acel baiat dusmani de moarte si ea ma roaga sa fiu linistit sa nu ma iau de el desi am fost in momente grele langa ea de genu era sa o bata unu care era in clasa a 8-a iar noi suntem intra 6-a si am aparat-o chiar daca m-am ales cu botu spart iar ila e un papa lapte care nu sie ce inseamna dragoaste si ma uit la poze cu ea si facc o tragedie din astasad

Nu ea e ceva unic pentru mine cea mai frumoasa faptura e super frumoasa as da ce am mai pretios sa o am langa mine!

La asta sa stii ca nu m-am gandit dar e ceva unic pentru mine i-as da si luna de pe cer o iubesc si atata tot

| 26Geo a răspuns (pentru Alexandru_Lupu_1994):

Pai si ala nu a facut nimic sa o apere si ea inca mai sta cu el? Daca e asa, e o mare proasta, si tu meriti ceva mai bun.Fii ca un frate pentru ea, nu cred ca te merita.Cat despre tragedie si faptul ca sunteti dusmani, nu cumva o plasati pe ea ca pe un obiect? Nu cumva o vrei pentru tine doar ca sa nu o aibe dusmanul tau? Pune-ti intrebarea asta, daca o recastigi si va fi a ta, o sa o mai iubesti cum ai iubit-o prima data sau o iei ca pe o provocare si ea e trofeul?

| Lioиeѕѕ a răspuns:

Daca este intr-o relatie, relaxeaza-te si cauta pe altcineva. Sta cu tine si cate 40 min poate pentru ca are nevoie de cineva cu care sa vorbeasca si tu esti un bun ascultator. Mai departe ea va decide ce vrea sa faca.

| marlboroYkent a răspuns:

Nu esti singurul laughing

| escapefromfear a răspuns:

Pai nu te supara fata deja sta cu altcineva si rade la glumele tale nu prea este ok din partea ei.cred ca daca ai fi cu ea si tu ai patii la fel ar glumii cu altii la telefon.ai cucerito deja daca vorbiti asa mult la tf

| Alexandru_Lupu_1994 a răspuns (pentru escapefromfear):

Dar as vrea sa fim super apropiati iubiti si as vrea sa scap de el ce trebuie sa fac?

| escapefromfear a răspuns (pentru Alexandru_Lupu_1994):

Pai in primul rand ea trebuie sa faca ceav fiindca tu esti singur ea este deja cu altcineva eu as avea o discutie cu ea pe tema asta si as intrebao daca are sentimente pentru mine si daca vreodata exista vreo sansa sa fim impreuna macar sa stii pe ce pozitie este ea si daca simte ceva pentru tine sau e doar o joaca.altfel ai sa fi foarte dezamagit si cum procedeaza ea nue ste corect fata de iubitu ei actual.nu te supara pe mine dar tu practic nu trebuie sa afci nimic sa o cuceresti ea trebuie sasi regleze sentimentele sa decida cu cine va fi in viitor sau chiar in prezent

| 00justmeandmyself01 a răspuns:

Intreab-o!