Mai mult de atat nu ai ce face.Inteleg ca iti place de ea dar daca ea nu da niciun semn nu are rost deloc! Pentru ca o fata cand place pe cineva..se vede! Daca vrei sa lupti pentru ea..lupta!
Nu te umili in fata ei, daca pe facebook nu te accepta, e clar ca nu o interesezi, arata-i indiferenta, crde-ma o va afecta
Pana acum asta am facut si nu a functionat nimic. Cum spuneam, nu e ca celelalte fete
Nu o va afecta cu nimic daca ea n-are sentimente pentru el. Tu ti-ai dori o prietena pe care s-o cuceresti asa? In modul acesta? Eu sincer nu, nu-mi doresc o proasta langa mine! Cine ma vede, ma vede asa cum sunt eu. Daca tot vrea ceva, mai bine ar incerca sa o seduca, dar nu stie el cum sa faca asta. De sedus, o poate seduce si mai tarziu, dupa ce o intreaba daca vrea iasa cu el. Intreab-o, frate, daca vrea sa iasa cu tine! E posibil sa zica da si daca nu te place la maxim si-i arati tu mai apoi cine esti tu de fapt.
Chestia cu indiferenta nu merge decat daca stii deja ca te place.
Eu as crede ca ai "citit" corect fata, pare o tipa de foarte buna calitate.
Invit-o undeva, afla ce ii place sa faca si incearca sa o scoti afara intr-un week-end. O plimbare intr-un parc cu lac, un local romantic si nu prea aglomerat ar fi bunne daca nu stii unde ai putea sa o duci.
Dupa cum ti-am mai spus, te-ai trezit tarziu si ai sanse mici, dar esti barbat si nu te vei simti impacat fata de tine daca nu lupti.
Gandeste-te ca poate nu vrea sa arate, sau cel mai plauzibil, nu o interesezi, mai bine vezi de tine si distreaza-te, nu ai pierdut nimic la sigur vei gasi fete mai bune ca aia
Faptul ca tu o iubesti este strict problema ta, dar si ea are dreptul sa nu te placa, iar tu trebuie sa accepti adevarul si sa-i respecti dorinta ei de a nu avea treaba cu tine.
Cand o vezi in liceu, o bagi in seama. O privesti, ii zambesti, o saluti, intri in vorba cu ea, dar nu ii spui nimic (nu ii faci declaratii). Dupa ce faci asta de cateva ori, invit-o la o plimbare. Acolo ii oferi un trandafir rosu, tine loc de declaratie. Daca te place, veti mai iesi impreuna,
Problema este insa ca te-ai trezit tarziu, nu prea mai ai timp.
Asta-i nivel de 14 ani, eu sunt de acord cu florile daca esti smecher, dar nu sa tina loc de declaratie. Aduci flori cuiva care oarecum te place, cel putin te simpatizeaza. Voi tipii mai neexperimentati credeti ca va cumparati fete cu cadouri! Am un tovaras care a facut la fel si nu prea i-a mers cu niciuna. Degeaba ii da floare cat timp ea nu il place fizic asa mult, putin probabil sa il placa numai pentru gesturi. Trebuie sa ii demonstreze mai mult, ca dpv al calitatilor e un baiat complet.
Fa-ti ordine in viata, nu fii fraier, ca sa nu ti se creeze resentimente! Daca esti un om liber, fa asta. Poate sa accepte sa se intalneasca cu tine, poate chiar sa o faca pentru ca te place, sau poate ca nu e dragoste la vedere dar ar putea fi ceva. Asta cu familia ei buna, vezi ca aparantele inseala. Daca tu ai vorbit deja cu ea si ea nu te accepta pe Facebook, cred ca e mai versata decat crezi tu. Sa nu fie vreo curvulita cu perdea si poate ca-i supraapreciezi si pe ai ei. Deci depinde ce inseamna pentru tine "familie buna", e intocmai cu estimezi tu. Eu am muscat-o candva. Acum am mai multa experienta. Ii spui ca vrei sa o scoti in oras, vezi ce zice.
Ar trebui sa initializezi o discutie matura cu ea, de genul sa ii explici ca nu poti sa ii poruncesti inimii, ca o placi foarte mult si putea ar fi ceva frumos daca voi doi ati fi impreuna". Ah, si spune-i ca ar putea fi "lumina ochilor tai"! Nu ca e, ca ar putea fi. Invata un discurs, daca nu stii ce sa le spui, ea e doar prada inaintea ta. Eu zic ca nu ti-ai dat seama de caracterul ei ca sa zici sigur ca e o super fata. Asa ca o sa te multumesti poate maxim cu capturarea ei si o experienta de viata. Sa revii sa ne spui ce s-a intamplat! Chiar sunt curios pentru ca sanse mari nu iti dau, esti tipul de om orbit.
Mi-a placut asta cu "voi tipii mai neexprimentati" Tu ai experienta de dai pe-afara, se vede din raspunsul pe care i l-ai dat. Ar fi trebuit sa stii ca scenariile astea pregatite dinainte nu merg niciodata. Ar fi trebuit si sa stii ca pentru o fata o floare (atentie, am zis "o floare" si nu un buchet, e o mare diferenta) nu e un cadou ci o apreciere. Daca amicul tau procedeaza la fel ca tine, normal ca si-a luat-o.
Cauta si tu pe TPU sa vezi cati au "initializat" (esti programator? ca parca in limba Romana se zicea initiat) "o discutie matura" si fata le-a raspuns ca nu isi doreste o relatie sau ca e pacat sa strice prietenia. Ce ochi trebuie sa faca respectiva cand ea nu ti-a dat vreun semn si tu incepi cu inima si cu lumina ochilor. Asa o fi facut si amicul tau cu floarea, si-o fi inchipuit ca pica aia cu roatele-n sus.
Floarea e doar primul pas, ii spune ca o placi si ca esti un baiat atent.
Cat despre chestia cu facebook, ar exista o multime de motive pentru care sa nu il fi acceptat. Daca e o fata inteligenta si educata nu isi pierde serile in discutii aiurea pe net.
Dragonelule, draga prietene, poate nu m-am exprimat bine! Nu ma intereseaza cum sunt catalogat, dar ti-am dat un sfat din experienta mea pe care o am sau nu o am. E parerea mea. Eu am incercat si mi-a mers. Nu, nu sunt programator, eu sunt altfel construit, dar in ultimii ani am discutat mult in engleza. Eu sunt PRO-FLORI, dar la momentul potrivit. Nu poti sa vii din prima nici macar cu flori pentru ca relatia e neavansata. Daca cade in bratele tale din prima azi, a doua zi dimineata poti sa vii cu flori. Flori numai persoanelor cu care ai o legatura speciala si stii ca te doresc, plus ca daca sunt mohorate merge bine. Sunt si fete care ar aprecia flori din prima, dar nu poti sa-i recomanzi sa faca asta din prima prin simplul ca fapt ca nu stii de ce tip e fata. "Lumina ochilor" e compliment, complimente se pot face oricand, si cand flirtezi cu una pe strada. Daca tie ti-a mers cu vreuna cu flori din prima, nu inseamna ca majoritatea femeilor sunt concepute asa. Decat alea foarte dragute. Floare, buchet, same thing, nu se aplica din prima decat atunci cand s-a legat ceva. Poate fi legatura si din prima, dar rar.