| furseacalove a întrebat:

Iubesc un baiat.El mi-a spus ca este innebunit dupa mine si ma iubeste foarte mult.Eu am 12 ani si el la fel.Relatia poate fi stabila? Ar trebui sa ii spun mamei de aceasta relatie?

11 răspunsuri:
| VADIq a răspuns:

Depinde cat de buna este mama happy

| harciog a răspuns:

Daca n-ai iesit prima in clasa la invatatura inchide-te in baie si o suni si-i spui de acolo.

| Monuca a răspuns:

Relatia va fi stabila doar daca vrei tu si el, iar in ce pirveste trebuie sa ii spui si mamei tale asa va fi mai bine si te poate ajuta cu sfaturi in ceea ce priveste o potentiala relatie cu acel baiat.big grin

| Mandarina888 a răspuns:

Ai 12 ani, la 12 ani nu esti suficient de matura sa ai o relatie, da ar trebui sa ii spui mamei tale dar eu zic ca este foarte prematur ca la 12 ani sa incepi o relatie! Succes

| Metempsihoza a răspuns:

Daca mediile voastre sunt peste 9.50 spuneti-le linistiti parintilor: vor fi super de acord. Iar in ceea ce priveste stabilitatea, va fi super daca sunteti seriosi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ar trebui sa-i spui mamei, deoarece cateodata mamele nu prea sunt de acord de la aceasta varsta...

| Ţăpeşu a răspuns:

Poti sa-i spui sa vorbeasca cu educatoarea sa te invete sa formulezi cuvinte corect.

| lorey_7811 a răspuns:

12 ani si spui "Iubesc un baiat" raised eyebrows reformuleza ca deja e exagerat.winking vezi-ti de papusi si alte activitati normale pentru varsta ta.

| ZiZan a răspuns:

Spune-i o s-o innebunesti si pe ea laughing smug

| PolitehnicaTimisoara a răspuns:

Daca vrei sa ramai sechestrata in casa bineinteles

| Anonimeus a răspuns (pentru lorey_7811):

Papusi? haide ca este invechita faza. Chiar daca acum nu are varsta necesara unei relatii. Nu cred ca este NORMAl sa te joci cu papusile la 12 ani... La varsta asta ar trebui sa se ocupe de invatat pentru a ajunge la liceu...