E greu sa iubesti la distanta, dar eu nu cred ca il iubesti asa cum spui tu.mai mult ca sigur ti-a placut felul lui de a fi sau cum arata din punct de vedere fizic si acum simti ca esti atrasa de el (sentimentul poate fi confundat cu iubirea pe care o simti dupa mult timp intr-o relatie de lunga durata.)
ai putea sa incerci sa iei legatura cu el prin cunostinte comune si sa ii spui ceea ce simti / crezi ca se intampla. ca il placi/iubesti si mai ales sa stii daca simte la fel. si de aici va descurcati voi.
Vorbiti pe mess spune-i lui sa vina la tine sau tu sa te duci la el.Dar nu uita ochii care nu se vad se uita.
Eu am o relatie de 2 ani cu un baiat si ne vedem rar, el in Italia la lucru, eu in R.Moldova...vorbim in fiecare seara, iar atunci cind vine acasa petrecem clipe foarte frumoase impreuna...am incredere in el si el in mine si cred ca asta e un punct forte intr-o relatie,daca esti hotarita ca vrei sa fii cu el atunci infrunta gretatile,daca nu apai rupe relatia, mai tirziu iti va fi mult mai greu, bafta:*
Prin cunostinte da cumva de el un nr de tel id de mess sau daca te iubeste si el sa te caute si el