Frate in aceeasi situatie sunt si eu numai pot ne certam in fiecare zii m-am saturat fac tot ce pot sai fie bine si ia isi bate joc dar eu de ieri am terminato cu ea nu ma mai intorc la ea pentru ca mi-a facut destul rau sfatul meu e sa iti iei inima in dintii si sa renunti la ea pentru ca nu te merita las-o sa isi gaseasca pe altu sa isi bata joc de ea sa vada cum e...
Curva are o alta conotatie, separat de aceea de a cauta scandal si face nervi. Spui ca o iubesti; ce faci pentru a-i demonstra asta? Daca este doar o intelegere verbala gen :" Te iubesc! Tu ma mai iubesti?" Sa stii ca nu rezolvi nimic. Te-ai intrebat de ce face toate aceste lucruri? Te-ai uitat putin in oglinda ta personala, acum facand referire la comportament? Daca ea are toane si se ia cu tine la cearta ce faci? Raspunzi tot print-un ton ridicat tocmai pentru a demonstra cine e mai tare? Ai vorbit cu ea pe un ton calm, intr-o maniera eleganta, sa stati amandoi si sa spuneti ce va supara, ce va place, faptul ca totusi va iubiti dar in sensul acesta nu puteti continua, etc. Daca va departiti ok, nici o problema viata merge inainte, fete si baieti sunt la orice colt de strada, dar, macar aveti un motiv intemeiat sa va despartiti si stiti exact de ce in urma unei discutii, ca daca va despartiti cu nervi, amandoi ciufuti, de fiecare data cand veti fi intrebati separati daca aveti o relatie, de ce v-ati despartit, etc veti avea cuvinte urate de spus unul despre celalalt. In concluzie, nu cred ca o iubesti atata vreme cat ti-ai exprimat ofuscarea caracterizand-o "curva totala"; cand iubesti pe cineva nu-i aduci astfel de jigniri si nu te scuza nimic, facand referire la scuzele tale
Omule, de ce crezi ca este suparata pe tine? TI-ai pus intrebarea? Incearca sa aflii si daca nu te mai suporta dai papuci zii:,, Te rog sa intelegi ca nu mai pot continua, ne certam din nimicuri, ok?''Ia-ti inima in dinti si zii, FII BARBAT
Data viitoare stii ce ai de facut cand intalnesti una pe drum sau iti place de respectiva, prea multa bunatate nu face bine.
In primul rand discuta cu ea e cea mai usoara cale. Apoi daca chiar vezi ca nu se mai poate rezolva incerci sa te desparti de ea dar nu fi prea brutal si nu folosi nici un cliseu gen "hai sa luam o pauza". Sper ca te-am ajutat
Da-i gara.
Nu te merita.
Spune-i Adio cu zambetul pe buze.
Nu ai nevoie de ea.
Pai te-ai intrebat de ce e asa? poate si tu te-ai schimbat,poate nu ii mai acorzi atentie ca inainte,sau poate ca are probleme si tocmai tu nu ii esti aproape. ceva s-a intamplat cu ea.ia-o la o parte,vorbiti,intreab-o ce s-a intamplat intre voi,si fiti sinceri. poate veti reusi sa faceti ceva sa mearga mai bine, sau poate va despartiti, dar trebuie sa fie de comun acord, o relatie e in doi, nu se poate doar unul sa ia toate deciziile
WhatheWow întreabă: