Off!
Asta e problema ta? Nu ca poate patesc ceva pe drum, ca poate le omoara careva in parc. Poate vine careva peste ele.
Prietene nu vor ca tu sa te duci pentru ca ele nu au iubiti. Asta se practica peste tot. (niste geloase si invidioase) Si, sincer, nu prea vad cum sa dormi cu ele acolo. Ca poate va "loviti" pe la baie.
Are nevoie de libertate si de incredere. Amicele sigur au innebunit-o cu texte "cu el stai mereu si cu noi nu. Lasa ca te paraseste el si tot la noi ajungi." Stai sa isi gaseasca alea pe cate unu sa vezi ca o sa fie altfel atunci.
Nu este ea de vina daca vine un nesimtit si "se misca pe langa ea". Vina ei este atunci cand raspunde "prietenos". Dar inca nu s-a intamplat, asa ca.
Daca te iubeste, nu face asa ceva: gen "scuze" sau sa stea cu cei "invitati" in apartament. Se va retrage si o sa stea cu tine la telefon. (Si atunci tu o sa vorbesti frumos, nu o sa o certi, da?)
Uite un mic test pentru relatia voastra!
Nu inteleg ce fel de parinti isi lasa fata de 15 ani sa mearga cu prietenele in alt oras (sa stea 4 zile cine stie pe unde!) ca sa asiste la un festival de o asemenea amploare.
Desi sunt la facultate in Cluj, nici nu ma gandesc sa dau pe acolo in zilele alea. O sa fie mare nebunie. Mie una mi se pare periculos si daca esti baiat si mergi cu o intreaga gasca, nici nu mai vorbesc de 4 fete singure.
Cum spunea cineva mai sus, pe tine ar trebui sa te preocupe siguranta ei mai mult decat gelozia ta. Eu in locul tau as vorbi cu parintii ei si le-as deschide ochii, daca nu as reusi cu ea.
Si nu, nu e normal sa o sustii in situatia asta.
Ce este atat de greu de inteles in toata povestea asta. Fetele doresc sa se "destrabaleze" in voie si nu au nevoie de "coada" si/sau ochi vigilenti, restul este doar gargara ieftina si fara rost.
Tu stii cel mai bine cum merge relatia voastra. Mie nu imi prea suna bine ideea ei, mai ales cand nu ti se spune nici un motiv concret. Eu nu as fi ingrijorat cu atinsul, asta se intampla tot atat de bine si acasa si nu ai ce face. Despre partea cu bautul prea mult, tu le cunosti mai bine pe fetele celelalte si pe a ta si ai o idee cum reactioneaza intr-o astfel de situatie.
Eu as fi ingrijorat ca a aparut o situate in care eu sunt lasat pe dinafara si nu mi se da o explicatie.
Atunci chiar o sa planga dupa tine. )) Ce putin tu o tineai in brate si dansai cu ea.
Las-o sa se duca! Ureaza-i distractie placuta. Altfel o sa iti reproseze mereu ca esti posesiv. O sa vada ea ce inseamna concert cu parintii.
Are nevoie si de prietenele ei.
Nu mori 4 zile.