| NoNameX a întrebat:

Iubitul meu[18] ma alinta "pisicuto". Eu ii zic "ingeras", dar de cateva zile`mi zice "inimioara mea" si as vrea sa-i gasesc si eu un alint ceva asemanator. Ma puteti ajuta?happy
P. S.: Nu e cocalar si nu ii plac cocalari deci exclus chestii gen: viata mea, sufletelu` meu [am incercat, l`am intrebat daca i se pare prea cocalaresc si a zis ca da:-s] etc.

Răspuns Câştigător
| FemeiaPisică a răspuns:

Buna,
Cand zice "viata mea" si "sufletul meu " crezi ca sunt lucruri care zic cocalarii?
Gandeste-te ca aceste cuvine pot valora daca iti zice "pisicuto"?

De ce ceri alinturi ce TpU? Aceste cuvinte vin din inima nu din gura altora.

Nu te supara dar el este cocalar.

11 răspunsuri:
| ThePunisher a răspuns:

Spune-i si tu 'iubirea mea'.

| blamefire a răspuns:

Sufletul meu... iubirea mea...

| Deniisze a răspuns:

Puiu meu
motaneeel
grasanu meu

| corina8508 a răspuns:

Esti tu sigura ca nu-i cocalar? pe bunerolling on the floor))) "pisicutzo" "inimioara mea" gutza srl rolling on the floor))) de "pisoi" am mai auzit si nu e cocalaresc, da nu si pisicuTZo O_o

| col0rs a răspuns:

Pufarina mea:X.Eu asa ii zic si pare incantat
Sau pufuletelove struck
Sau savarinalaughing
Fii creativa

| Puffy1721 a răspuns:

My boy! love struck

| caban a răspuns:

PEnIsOrUl MeU, precis o sa-i placa!

| NoNameX explică:

Nu`i cocalar si eu chiar ii ziceam din inima sufletel, dar...:-l mie imi e frica, ca daca`l iau cu alinturi mai amuzante se va supara sau ceva...de multe ori nu gusta glumele :-l

| mariaalex a răspuns:

Pai poti sa-i spui... Bebe, Iubi, Puiutz, bòH sper sa te ajute succes!

| MiTiQuTzA a răspuns:

Poti sa-i spui:\viara mea. dragostea mea.skoompul meu...amore mi-a'

| Lala1992 a răspuns:

Pai. iti spun cum ma alint eu cu prietenul meu. poate iti dau idei. el imi spune " cioruta mea " iar eu " cocosul meu " sau porumboi laughing... asta nu inseamna ca nu ne iubim. ci ne amuzam cand ne spunem asa. incearca sa.l iei asa. nu o sa o ia ca pe o jignire