anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubitul meu este plecat de o luna in strainatate si vorbim mai rar la 2 zile deoarece munceste.Cum sa fac sa nu imi fie asa de dor? vreau sa fie langa mine, in fiecare seara adorm cu gandul la el si nu stiu ce sa mai fac sa il am aproape. Eu am terminat scoala si voiam sa dau la facultate insa unde vreau eu nu mai sunt locuri si nu as vrea sa fac o alta facultate doar de dragul de a face plus ca nu vreau altceva. Am sa incerc la anul sa dau insa pana atunci nu as vrea sa stau acasa deci va intreb ar fi o prostie sa merg sa stau la el?

Răspuns Câştigător
| Lecsa_Lexi_1994 a răspuns:

Hmmm...eu ca sa-mi,, potolesc ''dorul fac ce imi place cel mai mult. Imi indepartez gandurile de el prin desen, dans, calatorii, prietene bune pentru conversatii.Cauta sa faci ceva ce te tine ocupata.La facultate sunt de acord cu tine acelasi lucru fac si eu.Despre plecat e mai greu pentru ca trebuie sa aflii parerea parintilor si prietenilor. Sfat : Daca te iubeste cat il iubesti si tu fii hotarata si du-te sa stai la el.Bafta

10 răspunsuri:
| BonneLess a răspuns:

Decizia iti apartine!
Daca tu consideri ca este omul langa care ai vrea sa iti pretreci langa el o parte sau toata viata, poti pleca la el, oricum facultatea o poti face oricand, o poti face si acolo in tara in care este el.

| SunnyDay88 a răspuns:

De la primele 2 randuri am vrut sa-ti dau un raspuns, care ulterior s-a confirmat in restul textului tau.

fa ceva cu viata ta! hotaraste-te sa faci ceva. implica-te in ceva activitati, iesi cu prietenii, gaseste-ti un job. e normal ca daca stai toata ziua degeaba sa te gandesti la el si sa-i duci dorul.
asa trebuie sa faci ca sa nu-i mai duci dorul(stupida intrebare).

| iubesc a răspuns (pentru SunnyDay88):

Nu consider ca e stupida...fiecare cu parerea sa.

| VladGH a răspuns:

Sigur ca ar fi o nebunie, trebuie sa te gindesti la viitor nu lasa totul in miinile prezentului. Cauta o alta facultate nu lasa sa treaca timpul care este special pentru a studia. Bafta.

| iubesc a răspuns (pentru VladGH):

Alta facultate nu imi surade...plus ca nu mai am nicio idee. Am un vis de mica, o sa incerc la anul.

| VladGH a răspuns (pentru iubesc):

Ideea este ca: ceia ce este de facut se face la timpul lui, nu se lasa. Totul se atrage in lumea asta, daca tu ai stat cu gindul la cum sa fi aproape de iubitul tau, inca inainte de a pleca sa te inscrii la facultate, atunci asta s-a intamplat. Este clar ca acum vei face o pauza de un an, dar intr-un an multe se schimba. Bafta.

| iubesc a răspuns (pentru VladGH):

Da totul se face la timpul lui dar ce sa fac daca s-au ocupat locurile pentru a doua sesiune?

| VladGH a răspuns (pentru iubesc):

Daca tii sa faci aceasta facultate si nu este o alta possibilitate, clar ca deja vei astepta. Nu poti sa pleci la alta facultate fara sa o indragesti ca-ci nu se va primi nimic.

| Athée a răspuns:

Daca esti sigura ca va iubiti amandoi unul pe altul la fel de mult, si poti avea incredere in el, nu iti pierde timpul. Mergi la el. Bucura-te de viata, de iubire.

| CapitanPufuletee a răspuns:

Foloseste o poza, adu-ti aminte de momente frumoase si NU, in niciun caz nu te gandii la alt baiat :-)