| Smileyouarebeautiful a întrebat:

Iubitul meu s-a despartit de mine acum 2 zile, pe motiv ca ne certam foarte des.a spus ca de multe ori ne certam din cauza mea.Ieri eram la liceu si am trecut pe langa el, ignorandu-l, nici macar nu l-am uitat la el.Atunci el m-a strigat pe nume si mi-a spus ca trebuie sa vorbim.M-a intrebat daca imi place situatia asta, si daca vreau sa continuam asa.am spus ca nu, iar el a spus la fel si apoi m-a sarutat..Suntem impreuna de 6 luni si jumatate..in fiecare zi imi spune ca ma iubeste, i-am cunoscut si familia... Si aseara ma strangea in brate si ma ruga din suflet sa nu ne mai certam niciodata...voi ce parere aveti despre toate astea? Despre faptul ca s-a despartit de mine si dupa 2 zile s-a intors? happy Funda!

4 răspunsuri:
| emilya94 a răspuns:

Ca ti-ai gasit persoana potrivita

| Aly659 a răspuns:

Poate era beat si s-a despartit de tine smug

| Hitch a răspuns:

Bună! Care este baza relației voastre? Care sunt lucrurile care vă leaga? Vă iubiți așa cum sunteți cu bune și rele sau încercați sa va schimbați unul pe celălalt? Aveți o comunicare buna? Puteți discuta orice oricând? Ce așteptări ai de la această relatie? Te simți mai valoroasă in preajma lui, simți ca te susține si te încurajează? Când greșești te încurajează sa mergi mai departe?

| NoName0x0 a răspuns:

Imi poti detalia motivele majore de cearta? Eu cred ca te iubeste, dar poate a vrut sa traga un semnal de alarma sau sa inceteze fortat perioada de certuri dintre voi.