Sa nu ii mai dai nici un semn daca asa crede el ca merita apreciata o fata! Atitudinea dovedeste lasitate, si ca e un fricos ca nu are tupeu sa iti vorbeasca in fata sa zica ce are! Asa ca sigur nu te merita! Mergi maI DEPARTE vei vedea ca va apare si baiatul care sa te iubeasca si sa te aprecieze. Sarbatori fericite! http://youtu.be/Z5iF9zYfmqI
Servus @Biasweetlips!
Timpul le rezolvă pe toate iar dragoste cu de-a sila nu se poate... Ar fi putut găsi o altă modalitate de a termina această relație, care pentru tine se voia a fi serioasă și frumoasă dar pe care el a considerat-o doar o joacă. Fii alături de ai tăi, uită-l iar dacă încearcă să te caute, evită-l.
Sărbători liniștite să ai!
Avand in vedere ca sunt doar 3 saptamani (mie unul mi se pare putin) fii si tu indiferenta indiferent de situatie... daca isi revine pastreaza'l daca nu da'i papucii.
Cred ca vrea sa scape de tine si nu are curaj sa ti-o spuna in fata te lasa pe tine sa te lipsesti de el si tind sa cred ca deja are pe altcineva.
Da-i papucii tu prima ca sa nu ai de suferit si mai mult Niste papuci albastrii pufosi, ca si asa suntem in toiul Sarbatorilor
Imi pare rau ChioruL13 dar nu mi-a tras'o! daca ai astfel de comentarii sa stii ca nu ma ajuta cu nimic :*! Ceau.
Nu stiu... as zice sa nu.l mai bagi in seama sau poate sa.l faci gelos dar nu tare.
linarkfts întreabă: