Sa foloseasca listerine dupa ce se spala pe dinti dar sa o faca in caz ca nu-i place sa se ingrijeasca bucal.
Sunt atâtea motive pentru care îi miroase gura, fie nu se spală de dinți, fie are o problemă cu stomacul și așa mai departe.
Pentru început discută cu el, dacă se spală pe dinți și tot îi miroase gura să meargă la un medic poate avea probleme cu stomacul ceea ce face să îi miroasă gura.
Poate încerca decasept de la farmacie costă 8 lei, suge 2-3 pastile pe zi va diminua din miros asta până când ajunge la un medic.
Trebuie sa se spele mai des pe dantura. Daca nici asa poate sa foloseasca o apa de gura. Poate are o masea stricata sau mai multe si de la ele sa miroase.Trebuie oricum sa faca o vizita la dentist.
Asta e o boala, numita halena. Sa se spele pe dinti mai des si sa consume guma... dar daca se spala pe dinti de 3 ori pe zi peste 1 sapt - 2 nu v-a mai mirosii asa tare si treptat nu va ma mirosi deloc.
Daca e din cauza ca e fumator spune-i sa consume guma si sa se spele pe dinti!
Si tu esti cel mai prost pe ziua de azi si cred ca nu numai astazi
Lasand la o parte raspunsurile celorlalti care eu banuiesc ca nu au inteles faptul ca tu spui ca nu stii cum anume sa ii spui ca ii miroase gura,da desigur e un subiect delicat,nu e usor sa ii spui cuiva ca ii miroase gura, insa poti face urmatorul lucru pentru a nu te simti nici tu prost si sa rezolvi si problema, cumpara un pachet de gume mereu la tine cand te vezi cu el si apoi cand esti sigura ca se uita la tine ia o pastila pentru tine apoi intreaba-l daca doreste si el si sunt sigur ca nu te va refuza si asa nici nu vei fi nevoita sa ii spui si vei si rezolva, insa daca problema persista si vezi ca nu se rezolva ar trebui sa porti o discutie cu el cu toate ca e putin jenant, dar asta doar in caz ca va persista problema.
De cate ori te intalnesti cu el sa ai un pachet de guma la tine si ofera-i mereu nu este o persoana foarte ingrijata inseamna ori are probleme cu dantura
Poate fi si din stomac. Uite eu, spre exemplu, nu am dintii albi..pentru ca nu sunt ei de asa natura..sunt usor-galbui..doar se indreapta spre albul acela. Si nu am nici o dantura perfecta, sa zic asa. DAR! I-ai un spray de gura.mi se pare ca e un dispozitiv cu capac, iei si bagi spray-u in tubul ala..carcasa aia sa zic asa. Si, cand vrea sa se dea cu el, scoate capacul, si pompeaza de 2-3 ori in gura.