| anonimyus a întrebat:

joi mi-am invitat prietena la mine, si vom face dragoste. As vrea sa am in camera un ambient frumos, romantic. Cum as reusi sa fac asta de ce am nevoie? Multumesc o zi placuta!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Lumanari parfumate,perdele groase sa nu intre lumina,muzica slow la volum redus,ceva dulce de baut(nu alcool),flori in doua,trei vaze,ajunge! Daca nu ai lumanari,o veioza care nu are lumina puternica e buna si ea, vezi sa nu luati foc si florile preferabil liliac, nu e fata sa nu-i placa mirosul lui.Cumpara doi,trei trandafiri infloriti si rupe-le petalele si risipeste-le in camera ta, de la usa pana la pat si pe pat, sa mearga si sa stea pe petale de trandafir.Mai romantic de atat NU EXISTA! Mult noroc!

2 răspunsuri:
| Tinkerbell_2418 a răspuns:

Sa fie curat, ordine si incearca sa pui anumite lucruri in camera ce ii plac. De ce nnu o intrebi pe ea cum vrea sa fie camera?

| AndreiC a răspuns:

Nu te supara pe mine dar nu ar trebui sa planifici cand faci dragoste. Ar trebui sa vina de la sine. Oricum sa stii ca sunt muuulte fete care nu prea apreciaza petale de trandafiri si alte chestii siropoase.