La 11 ani :O hmm... sa ma gandesc plimbari prin parc, pipait, sex in grup...chestii normale pentru cei de 11 ani glumeam TEMBELULE TINETE DE SCOALA SI LASA NAIBII IUBITELE! la 11 ani eu nici macar nu stiam ce-i ala un iubit
Pun pariu ca unia dintre voi Ia 11 ani Simpatizati o fata/un baiat Lasati baiatul IN PACE Uitativa la voi apoi la altii Si chiorilor : "Fara raspunsuri jignitoare!"
Baitete ai cand ai de abia 11 ani mai rabda vreo patru ani pina atunci joacate cu ea fa-o sa se simta bine pune-i o inghetata un suc sau mai stiu eu. la lectie nu te gandi la ea ca te atrage dinj lectie pana la 15 16 ani mai asteapta bafta!
Umm, pentru vârsta ta nu-i indicat nimic. poate un sărut pe obraz din amabilitate . Dar întâlniri, nu.
La 11 ani nu iti poti face o iubita dupa parerea mea, esti prea micut insa poti iesi cu fata pe care o simpatizezi sa va plimbati, sau iesiti in grup chesti deaste. iar seara cand va desp ii dai cate un pupic pe obraz
Nustiu bai, la 11 ani, e prea devreme, totusi e acceptabil sarutul pe obraz, dar doar atat! Lasa iubitele, apucate de scoala. Succes
Stii ce poti face la 11 ani? Sa mai astepti sa cresti si tu si ea...e cel mai bine pentru amandoi!
Iubyta? la 11 ani? poti doar sa o saruti pe obraz. sa va limbati prin parc la scola sa vorbiti k intre prieteni..la 11 ani e km devreme!
Mutubal întreabă: