| xDoMo a întrebat:

Buna TPU:

La liceu am o fata in clasa foarte draguta. Si vreau sa o invit in oras. Voi cum ati face? ajutati-ma un pic ca e prima intalnire happy.

Răspuns Câştigător
| PinkSky a răspuns:

Buna DoMo, eu sunt fata si cred ca ar fi cea mai mare tampenie sa o iei din prima cu "vrajeli ", afli ce ii place si te duci pe langa ea si vorbiti despre un lucru comun apoi o inviti in oras ca sa va cunoasteti mai bine.Sigur va accepta:* Bafta!

4 răspunsuri:
| Leonard23 a răspuns:

Deci! Du-te la ea si spune-i ca ti se pare foarte draguta si ca ati vrea sa va cunoasteti mai bine la un suc.nu o lasa sa iti zica nimic si tine-o numai in complimnete,cand incearca sa iti dea un raspuns bagi o interjectie si ii spui ca are ochii frumosi, si continuu asa cateva minute si apoi o intrebi, ce zici iesi? crede-ma ca tine

| xDoMo explică (pentru Leonard23):

Si daca nu tine?laughing

| blari a răspuns (pentru xDoMo):

Daca vrei sa o iei pe ocolite si incet roag-o sa iti explice ceva la o materie sau sa va faceti temele impreuna tongue, si va intalniti undeva, mai glumiti (sigur nu faceti temelaughing ), apoi inca cateva "ore de studiu" apoi o inviti la un suc...ii faci complimente. poti incerca nu ai nimic de pierduthappy

| Leonard23 a răspuns (pentru xDoMo):

Daca esti putin mai infipt, DA! tine! dar daca iti e rusine si esti mai moale de fel incearca sa faci ce a a zis blari