| madylynatha a întrebat:

Buna TPU la`m vazut pe iubitul prietenei mele sarutandu`se cu o fata care nu era prieteena mea ce ar trebui sa fac sa-i spun sau sa-l las s`o faca el? big grin

11 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Sa ii zici cat mai repede...nu are rost sa ascunzi asta e prietena ta si nu trebuie sa traiasaca intr-o mincina ca sa zic asa.Si da oricum el nu cred ca o sa ii zica niciodata...

| Klepto a răspuns:

Confrunta-l si spune-i ca l-ai vazut cu o alta fata.
Ofera-i sansa de a-i spune singur prietenei tale.
Este mai bine sa se confeseze singur, daca i-ai spune tu prietenei, ar da vina pe tine ca i-ai stricat relatia.

Desigur asa as face eu, faci cum consideri tu ca este mai bine.

| delisa a răspuns:

Eu cred ca ar fi bine sa ii spui! Numai sa nu fie o reactie proasta din partea ei! Ea poate tine mai mult la prietenul ei decat la tine si poate are 100% incredere in el si poate va reactiona ceva de gen : Du-te mai de aici cum sa fie adevarat ca X e cel mai cuminte si nu stiu ce tu vrei sa ma departi de el! Sau poate iti va multumi foarte mult ca iai spus! Tu o cunosti kel mai bine! Si as zice ca e bine sa ii spui tu! Pentru ca el poate nu i'o va spune niciodata! Pup!

| BubuUu_3067 a răspuns:

Pai daca e prietena ta buna ar trebui sa-i spui. Cum ar fi daca tu ai avea un iubit si ea l`ar vedea ca se saruta cu una si nu ti-ar spune. si cand ai afla dupa aceea ca ea a stiut ce vei spune "asta nu imi e prietena adevarata".
Poate prietena ta tine la iubitul ei si poate nu te`ar crede dar incearca sa ii dovedesti chiar daca dupa aceea se vor despartii sau nu va trebuii sa-i explici si lui daca va afla ca tu i`ai spus prietenei tale adevarul si ca nu puteai ascunde asta. El daca o iubea cu adevarat nu saruta alta fata, ar trebui sa aiba un argument foarte bun ca sa fie iertat asa zic eu
Sper ca te-am ajutat :*

| graffman a răspuns:

Daca el nu tea avzut tineti gura si salut daca tea vazut spune-i pentru ca daca nu-i spui cazi tu rau big grin

| MsPisic a răspuns:

Cel mai bine (dupa parerea mea) ar fi sa ii spui baiatului ca l-ai vazut si ca daca nu ii spune prietenei tale intr-o anumita perioada de timp o sa o faci tuhappy

| madylynatha explică:

Va multumesx pentru ajutor :X:X:X

| Unknown1318 a răspuns:

Dupa parerea mea cred ca ar trebui sa ii spui tu pentru ca el nu o sa o faca niciodata! Sa vedem pe cine alege pe "tipa misterioasa" sau pe prietena ta happy

| Sexy_7804 a răspuns:

Spune`i. pentru ca nici o fata nu merita sa fie inselata.

| MafiaBoy94 a răspuns:

Buna, madylynatha! Crede-ma mai bine e sa ii spui chiar tu, el nu o s-o faca, iar daca o sa afle prietena ta ca tu ai stiut si nu i-ai zis se va supara si pe tine si pe "iubitul ei".

| DiannaOwO a răspuns:

Ar trebui sa ii spui. Probabil ca pe moment nu te va crede, se va supara pe tine sau te va jigni. Sa nu fi suparata pe ea pentru ca ar fi ceva firesc. Daca se va supara pe tine va realiza intr-un final ca i`ai fost de ajutor. Nu pune baza in faptul ca ii va spune el. Nu o va face. daca iti e o prietena buna, te va crede. :*
Sper ca ti-am fost de ajutor!