| Bianca_8270 a întrebat:

la mine in sat este un baiat.are 18 ani, in vara m-am combinat cu el si am stat 1 saptamana impreuna, darrrr. inainte era absolut indiferent.infine nu ata e problema, mi-a cerut sa o fac cu el. ca asa ii arat eu ca il iubesc chatterbox si eu am vrut sa il pacalesc si am zis ca am sa o fac cu el, infine el imi tot propunea zile cand sa merg la el. imi tot vorbea de chestii din astea si daca am mai facut-o. nu mi-a zis niciodata ca ma iubeste.numai seara ne vedeam ca spunea sa nu ne vada parintii mei ziua ca e spre binele meu. eu am 14 ani si sunt virgina, normalhappy dar eu am suferit enormmmm de tare din cauza lui si inca il iubesc sad. si inainte cu o zi de ziua in care trebuia sa merg la el dar nu mergeam pentru ca ii dadeam liber mi-a dat el si a spus ca a vrut sa ma testeze daca sunt curvaraised eyebrows dar el nu constientizeaza ca si daca o faceam(dar NU o faceam) o faceam pentru ca IL IUBEAM straight face inainte ne mai pupam si asa dar dupa aia nu ma mai baga in seama dupa ce ne-am despartit tot se dadea la mine. dar parca asa in batjocora si vorbeste acum cu mine ca si cu o zdreanta sad simt ca mor nu doresc sa ma razbun ca eu nu sunt asa, dar il iubesc in seara asta merg afara si o sa fie si el. daca imi spune ceva ce sa fac? cum sa ma comportcrying? il iubesc.va rog ajutati-ma! nu va bateti joc, ok?straight face

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti iubi un barbat dupa o saptamana de relatie, fiindca nici macar nu il cunosti. Numai o femeie usuratica ar accepta sa mearga acasa la un barbat dupa o saptamana de relatie, fiindca este clar ca merge doar pentru sex (de placere sau pentru bani). La 14 ani, nici o fata cat de cat serioasa nu ar accepta astfel ed discutii si ar pleca in clipa in care s-ar isca. Eu cred ca baiatul asta a vrut doar sa-si bata joc de tine, sa-ti demonstreze ca nu ai educatie si morala si te poti comporta ca o prostituata numai ca sa-l impresionezi. El nu are de unde sa stie ce aveai tu de gand sa faci, e normal sa ia de bun ceea ce i-ai spus, mai ales ca i-ai permis sa spuna in fata ta niste chestii pe care nici o alta fata nu i-ar fi permis. De ce ai vrea tu sa te respecte, daca tu nu te respecti deloc?
Nu e cazul sa te razbuni, pana la urma omul doar ti-a aratat o oglinda. E cazul sa-ti iei seama si sa te comporti normal.

| Salontanul a răspuns (pentru Brigaela):

Draga Brigaela. Trebuie sa recunosc ca esti o fata desteapta nu degeaba esti pe locul intai. Eu nu m-am putut abtine cand vad asa ceva.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Pai la cata minte ai! Invata sa scrii si lasa dracu' prostiile! La 14 ani cred ca nici cum te numesti nu stii. Nu-ti raspundeam dar cand am vazut ce analfabeta esti m-am minunat.

| GandesteLogic2011 a răspuns:

Ignora-l. iar daca vine si incearca sa vorbeasca urat cu tine Da-i o palm cat poti de tare

| Aditzu a răspuns:

Esti handicapat

| CryssCrySta a răspuns:

Si eu am 14 ani si cred ca te poti opune iubiri asteia(eu am reusit odata, a fost greu, mi-a luat o luna, dar am reusit).Nu-l mai baga si tu atat in seama, pana nu invata sa se comporte si spune-i ce te deranjeaza. Dupa eractia lui vei lua decizia corecta nu merita sa fi cu un asemenea om.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-l, si pastreaza-te pentru cineva special!

| MihailPop a răspuns:

Nu-i asculta pe toti oamenii rai care raspund si te critica.Ai gandit asa deoarece tu chiar il iubesti ceea ce este un sentiment minunat pe care putini il pot simti cu adevarat. Sfatul meu pentru tine este sa mergi la el sa-i spui in fata ca tu l-ai iubit (si inca il iubesti daca este cazul) si ca aceste lucruri te ranesc cu adevarat. Dupa cum va reactiona iti vei da seama daca tine la tine sau nu, daca si el tea iubit sau nu, daca doar tea folosit sau nu.Ai incredere in sufletul tau si crede ca vei face ceea ce este mai bine. Mult norochappy