Nu poti iubi un barbat dupa o saptamana de relatie, fiindca nici macar nu il cunosti. Numai o femeie usuratica ar accepta sa mearga acasa la un barbat dupa o saptamana de relatie, fiindca este clar ca merge doar pentru sex (de placere sau pentru bani). La 14 ani, nici o fata cat de cat serioasa nu ar accepta astfel ed discutii si ar pleca in clipa in care s-ar isca. Eu cred ca baiatul asta a vrut doar sa-si bata joc de tine, sa-ti demonstreze ca nu ai educatie si morala si te poti comporta ca o prostituata numai ca sa-l impresionezi. El nu are de unde sa stie ce aveai tu de gand sa faci, e normal sa ia de bun ceea ce i-ai spus, mai ales ca i-ai permis sa spuna in fata ta niste chestii pe care nici o alta fata nu i-ar fi permis. De ce ai vrea tu sa te respecte, daca tu nu te respecti deloc?
Nu e cazul sa te razbuni, pana la urma omul doar ti-a aratat o oglinda. E cazul sa-ti iei seama si sa te comporti normal.
Draga Brigaela. Trebuie sa recunosc ca esti o fata desteapta nu degeaba esti pe locul intai. Eu nu m-am putut abtine cand vad asa ceva.
Pai la cata minte ai! Invata sa scrii si lasa dracu' prostiile! La 14 ani cred ca nici cum te numesti nu stii. Nu-ti raspundeam dar cand am vazut ce analfabeta esti m-am minunat.
Ignora-l. iar daca vine si incearca sa vorbeasca urat cu tine Da-i o palm cat poti de tare
Si eu am 14 ani si cred ca te poti opune iubiri asteia(eu am reusit odata, a fost greu, mi-a luat o luna, dar am reusit).Nu-l mai baga si tu atat in seama, pana nu invata sa se comporte si spune-i ce te deranjeaza. Dupa eractia lui vei lua decizia corecta nu merita sa fi cu un asemenea om.
Nu-i asculta pe toti oamenii rai care raspund si te critica.Ai gandit asa deoarece tu chiar il iubesti ceea ce este un sentiment minunat pe care putini il pot simti cu adevarat. Sfatul meu pentru tine este sa mergi la el sa-i spui in fata ca tu l-ai iubit (si inca il iubesti daca este cazul) si ca aceste lucruri te ranesc cu adevarat. Dupa cum va reactiona iti vei da seama daca tine la tine sau nu, daca si el tea iubit sau nu, daca doar tea folosit sau nu.Ai incredere in sufletul tau si crede ca vei face ceea ce este mai bine. Mult noroc