anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La multi ani sper ca uni dintre voi sa fii inceput anul mai bine ca mine... Am fost la prietena mea si la 12 noaptea am iesit afara si am strans-o in brate si am tras-o din strada sa nu o loveasca o masina si parintii ei au inceput sa faca un scandal monstru pentru ca ne aratam afectiunea in public, a trebuit sa stau sa rabd niste cuvinte foarte grele din partea lor pentru ca nu am vrut sa o fac pe iubita mea sa sufere, mi-a plans 2 ore in brate... Dupa faza asta parintii ei au zis ca nu o mai lasa sa umble cu mine ca s-a terminat Habar n-am ce sa fac o iubesc foarte mult, macar am reusit sa-i readuc zambetul pe buze sigh dar la cum sunt parintii ei mi frica ca nu o sa o mai vad, ce pot face thinking Multumesc de ajutor si sarbatori frumoase!

18 răspunsuri:
| Crocaa a răspuns:

Buna! Cu siguranta parintilor ei le este greu sa se obisnuiasca cu ideea asta, ca fata lor a crescut. Daca nu o scoti la capat cu parintii ei, eu zic sa tineti relatia in secret pentru ca daca va despartiti o sa va para rau si in plus parintii vor doar s-o protejeze dar pana la urma vor realiza ca fiica lor nu mai are 5 ani.Deocamdata incercati sa faceti mai mult lucrurile pe ascuns, spre exemplu sa nu vada ai ei cand o suni sau sa nu stie tot timpul cand va intalniti, pentru ca ei sa nu se ingrijoreze de fiecare data cand stiu ca fiica lor este cu tine.In cel mai bun caz,ar putea sa fie doar o "criza" de moment,pentru ca v-au vazut cum va "manifestati afectiunea in public" si pentru ei este ca un soc, posibil sa le treaca, pentru ca oricum nu pot s-o tina legata si stiu si ei acest lucru.

| FallenDemon a răspuns (pentru Crocaa):

Mda imagineaza-ti ca o pedepsit-o straight face pentru faza de aseara o god... zici ca am facut o crima straight face De parca suntem singuru cuplu din lume care face asta vai... cum pot exista asemenea oersiabe,,,

| FallenDemon a răspuns (pentru FallenDemon):

Mda imagineaza-ti ca au pedepsit-o straight face pentru faza de aseara o god... zici ca am facut o crima straight face De parca suntem singuru cuplu din lume care face asta vai... cum pot exista asemenea oameni.

| 4l3x4nd3r a răspuns:

Buna convingei ca tu ai tras-o pe fata din strada sa nu o loveasca masina vorbeste si cu fata sa te ajute... demonstreaza-le ca nu-tea vazut nimeni cu "imbratisarea" ginionista si demonstreazala ca nu au dreptate. Stiu genul de incapatinati care isi tin de lucrul de punctul lor de vedere ( ca prosti scuze expresia ) (nu parintii mei) Dar lupta speranta moare ultima Bafta succes in dragoste

| FallenDemon a răspuns (pentru 4l3x4nd3r):

Mersi. Degeaba am incercat eu aseara sa le explic... ca ei nu inteleg ca-n ziua de azi parca ar am fii singurul cuplu care se imbratiseaza... vai doamne cum pot exista asa oameni mie nu-mi pasa ca m-au ranit ca eu is obisnuit cu durerea, dar iubita mea nu-i. A plans 2 ore si-a cerut scuze si i-a fost foarte frica ca o sa o las pentru faza asta straight face

| DeeaMarry a răspuns:

Sa incerci sa discuti cu ei, sa le explici ca nu ai facut mare lucru, ca e absolut normal la varsta voastra! Dar inainte trebuie sa ii lasi sa se calmeze putin, sa astepti cateva zile.
Sa nu accepti sa te indeparteze de ea!

| FallenDemon a răspuns (pentru DeeaMarry):

N-am cu cine sa discut.Am incercat sa le explic aseara dupa ce m-au jignit non stop... ma mir ca am rezistat atat fara sa le comentez, dar degeaba...

| DeeaMarry a răspuns (pentru FallenDemon):

Tocmai pentru ca ai incercat sa discuti cu ei cand erau suparati(chiar daca motivul era putin stupid). De asta iti spuneam sa mai astepti cateva zile si apoi sa incerci din nou. Oamenii pot reactiona mult mai rau atunci cand sunt suparati decat atunci cand sunt linistiti.
Tie nu ti s-a intamplat niciodata sa regreti felul in care ai reactionat atunci cand ai fost suparat? Mie da. Si aveam impresia ca am exagerat. Dupa cateva zile deja vedeam diferit situatia.

| Blondda a răspuns:

Ma intreb cum era daca te purtai urat cu ea daca asa nu le convine. Si daca parintii ei nu o sa o mai lase nu face NICIODATA prostia sa renunti la ea!

| FallenDemon a răspuns (pentru Blondda):

Nu voi renunta la ea orice s-ar intampla happy o iubesc prea mult... Mersi de ajutor...

| Blondda a răspuns (pentru FallenDemon):

Oricand!:*

| AntiManeleProRap a răspuns:

Asta depinde de fata,de parinti, poate ca parinti ei o avand ceva cu tine si de aceea fac scandal aiurea, ai putea sa le arati ca o iubesti pe fata lor dar asta depinde de varsta voastra...de ei, usor dzis greu de facut, oricum eu iti urez sarbatori fericite!

| FallenDemon a răspuns (pentru AntiManeleProRap):

Mda ea si-a cerut scuze ca acum o sa o las din cauza lor... mie nu-mi pasa de ei o iubesc foarte mult si ea ma iubeste avem 17 ani... ai de capu meu ce mentalitate au parintii ei straight face

| anaviorela a răspuns:

Stai linistitwinking nu mai ai mult pana la 18 aniwinking si apoi nu mai conteaza parerea parintilor ei... orice ai face sa nu renunti la ea doar din cauza parintilor ei...ea nu are nici o vina Baftawinking :*

| FallenDemon a răspuns (pentru anaviorela):

Mda un an... nu-i mult dar oricum o sa lupt pentru ea nu-mi pasa de ei. Mersi

| Kans a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa conteze ce cred ei... oricum arata ca ai face orice pentru ea(inclusiv sa ti pui pe ei in cap)si poate isi vor da seama de cat de mult o iubesti si te vor accepta

| FallenDemon a răspuns (pentru Kans):

Nu-mi pasa de parintii ei si la ea nu o sa renunt asta-i clar big grin o iubesc prea mult Multumesc pentru ajutor

| Kans a răspuns:

Eu zic ca merita sa lupti cu ei poate asa isi vor da seama cat de mult o iubesti(daca ai curaj sa lupti cu ei)si pana la urma te vor accepta.Bft