Mult succes sa iti gasesti un tip care nu se uita. Poate unul care e mai eficient si nu iti dai seama.
Toți bărbații se uita după fundurile femeilor mai ales la ocazii în care toate poarta rochii mulate șamd. E în firea noastra și la final se uita doar, nu pune mana. Putea sa fie și el mai discret...
Daca tu ca fata te-ai uitat de 5 ori ce sa spun,chiar asa sexy era fata aia, daca era ametit de alcool nici nu stia ce face, plus ca e ceva involuntar, dar tu faci drame, trebuie inteles ca omul este o fiinta poligama, repet poligama nu monogama
Atata vreme cat doar se uita, este ok, mai nasol este sa nu se duca dupa altele.
Ce o sa faci cand mergi pe strada cu el, ii pui ochealari de cal sau mainile la ochi? sau cand merge singur?
Nu mi se pare noromal accesul de gelozie si daca s-a suparat pe comportamentul tau exagerat, are dreptate.
Atata vreme cat nu i-a zis nimic, nu a dansat cu ea, nu i-a pus mana pe fund si nu s-a dus cu ea, nu cred ca ai motive sa faci crize de gelozie, doar pentru ca s-a uitat.
Nu este normal ce a facut iubitul tau dar, nici tu nu ai facut bine ca l-ai facut nesimtit.
Nici reactia ta nu a fost normala.
Baietii se mai uita prin jur dar asta nu inseamna ca inseala.
Ti-a dat vreodata motive ca te inseala?
Hormonii nu ține cont de relații, e involuntar să te exciții, deci faptul că a văzut fundul tipei drept "apetisant" nu e ceva anormal, dacă trecea la fapte da, era ceva. Că e indiscret, da e foarte, și e neplăcut, dar nu cred că tu nu ai "apreciat" un care ți s-a părut mai...dodat cu toate că ai iubit.
Sincer nu mi se pare normal. Chiar daca acesta este instinctul bărbatului, daca chiar tine la tine și își dorește o familie alaturi de tine cred că poate face un " sacrificiu " și să te privească doar pe tine. Când ești cu adevărat îndrăgostit de o persoana ai ochi doar pentru ea, chiar și defectele devin plusuri in ochii lui. Eu zic să îl mai testezi puțin înainte de a face pasul cel mare.