| laviniabeluska11 a întrebat:

Bună, TPU! La mulți ani! Sunt foarte tristă și am plâns in ultimele ore. Am fost cu iubitul meu la o petrecere azi-noapte. Nu m-am simțit foarte ok pentru că nu cunoaștem pe nimeni de acolo, doar iubitul meu. M-am simțit și mai jenată din cauza faptului că iubitul meu se uita după o tipă, mai exact la fundul ei. Recunosc, arăta bine. L-am. văzut numai eu de 5 ori. Eu sunt o fire mai geloasă și gestul lui m-a deranjat foarte tare. Stie ca acest lucru ma doare enorm, dar a făcut-o. Nu i-am zis nimic toată seara, dar am izbucnit la sfârșit și i-am zis că mă doare și l-am făcut nesimțit. S-a supărat și acum nu îmi vorbește. Vi se pare normal să se uite dupa alta în condițiile în care avem 2 ani aproape și de curand m-a si cerut de sotie?

11 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Mult succes sa iti gasesti un tip care nu se uita. Poate unul care e mai eficient si nu iti dai seama.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Toți bărbații se uita după fundurile femeilor mai ales la ocazii în care toate poarta rochii mulate șamd. E în firea noastra și la final se uita doar, nu pune mana. Putea sa fie și el mai discret...

| RAY a răspuns:

Daca tu ca fata te-ai uitat de 5 ori ce sa spun,chiar asa sexy era fata aia, daca era ametit de alcool nici nu stia ce face, plus ca e ceva involuntar, dar tu faci drame, trebuie inteles ca omul este o fiinta poligama, repet poligama nu monogama

| Violleta2022 a răspuns:

Atata vreme cat doar se uita, este ok, mai nasol este sa nu se duca dupa altele.
Ce o sa faci cand mergi pe strada cu el, ii pui ochealari de cal sau mainile la ochi? sau cand merge singur?
Nu mi se pare noromal accesul de gelozie si daca s-a suparat pe comportamentul tau exagerat, are dreptate.
Atata vreme cat nu i-a zis nimic, nu a dansat cu ea, nu i-a pus mana pe fund si nu s-a dus cu ea, nu cred ca ai motive sa faci crize de gelozie, doar pentru ca s-a uitat.

| mihai69 a răspuns:

Pe viitor să-i scoți ochii, să nu mai vadă nimic în jur!

| Emilian65 a răspuns:

Nu este normal ce a facut iubitul tau dar, nici tu nu ai facut bine ca l-ai facut nesimtit.

| Andreeush a răspuns:

Nici reactia ta nu a fost normala.
Baietii se mai uita prin jur dar asta nu inseamna ca inseala.
Ti-a dat vreodata motive ca te inseala?

| SG1995 a răspuns:

Hormonii nu ține cont de relații, e involuntar să te exciții, deci faptul că a văzut fundul tipei drept "apetisant" nu e ceva anormal, dacă trecea la fapte da, era ceva. Că e indiscret, da e foarte, și e neplăcut, dar nu cred că tu nu ai "apreciat" un care ți s-a părut mai...dodat cu toate că ai iubit.

Răspuns utilizator avertizat
| Horus35 a răspuns:

Și tot el s-a supărat?

| az864zb a răspuns:

Sincer nu mi se pare normal. Chiar daca acesta este instinctul bărbatului, daca chiar tine la tine și își dorește o familie alaturi de tine cred că poate face un " sacrificiu " și să te privească doar pe tine. Când ești cu adevărat îndrăgostit de o persoana ai ochi doar pentru ea, chiar și defectele devin plusuri in ochii lui. Eu zic să îl mai testezi puțin înainte de a face pasul cel mare.