Salut om secret, iti recomand in primul rand sa-ti stergi putin substantele si chimia din cap, nu te va ajuta prea mult, dupa uita-te la tine ca la un barbat, puternic, curajos, daca fata stie ca o placi tot ce trebuie sa faci este sa te duci cat mai repede altfel va trage concluzia ca nu ai curaj, va aprecia, nu ii spune ca o placi, doar vorbeste cu ea si atat, invit-o in locuri diferite fata de unde ar invita-o altii, dar du-te, sa nu ii arati ca-ti pasa prea mult daca ea te place sau nu, deja a aflat asuma-ti ( ca un barbat ), de aici inainte fa-o sa se simta bine, speri-o, fa-o sa rada, fa-o sa planga ( prin povesti si altele, evident, nu prin bataie ), fa-o sa se simta bine in prezenta ta, transmite-o emotii, arata-i ca ti face placere sa fii in prezenta ei, iar tie nu-ti pasa daca vei fii refuzat sau acceptat.
Si ea da vreun semn? Invit-o sa iesiti, daca accepta sunt sanse, daca te refuza e clar ca nu e interesata si ar fi cazu sa renunti
Daca deja stie ca o placi, atunci nu ar mai fi prea multe de zis, nu? Este de ajuns sa te legi de ceva ce poarta sau ce face in momentul respectiv, spunandu`i ca iti place obiectul X sau actiunea Y, iar apoi sa o intrebi daca vrea sa iasa cu tine la o shaworma in zilele urmatoare. Daca te place si ea la randul ei nu te va refuza cu siguranta, poate doar sa te amane.
Bună.Vorbiți și voi știu eu, despre pasiunile pe care le aveți în comun. Eu așa am început relația cu al meu.
Cum adica cum sa intri in vorba cu ea? Normal. Si cere-i ce vrei de la ea. Daca e atrasa de tine o sa vrea. daca nu, nu