| stefania0907 a întrebat:

La o petrecere m-am sarutat cu un tip, acum vreo 2 luni, si a inceput sa imi placa de el. Ne vedem in fiecare zi la liceu, si am mai iesit cu el si impreuna cu altii. Cu grupul, ca sa zic asa. Vorbim, si la scoala si pe chat, dar asa, din cand in cand... Am impresia ca ma place si el, dar nu sunt sigura. Ce ar trebui sa fac?

8 răspunsuri:
| Lisa01 a răspuns:

Daca nu e genul timid ar fi trebuit sa faca vreo miscare pana acuma.Eu zic ca astepti sa vezi ce se intampla. Mi se pare un gest urat sa,, invite" o fata baiatul in oras.Bafta.

| Alexandru0007 a răspuns:

Pai cand te-a sarutat ce ai simtit? a facut-o el sau tu? cred ca te place, daca zambeste cand esti cu el si se uita dupa tine, clar te place. poti sa vorbesti si cu el si spune-i ca ai mai vrea sa fiti impreuna si invita-l tu la un suc, ceva

| stefania0907 explică (pentru Alexandru0007):

El m-a sarutat. si nu numai o data, sincera sa fiu... s-a intamplat de vreo 3 ori in seara aia. de uitat dupa mine, nu stiu daca se uita. thinking

| Alexandru0007 a răspuns (pentru stefania0907):

Nu mai sta si te intreba aici daca te place sau nu.de ce nu vorbesti cu el? e clar ca vrea ceva de la tine, nu te saruta daca nu ii placeai, nu? spune-i ca te simti bine cand vorbesti cu el si ca iti face placere compania lui.

| Public22 a răspuns:

Spune-i ca iti place de el si gata, daca si el te place sigur veti forma un cuplu.

| anonimus321 a răspuns:

Vorbeste cu el,spune-i ca-l placi,spune-i motivele pentru care-l placi (e special, e minunat etc ), spune-i ca-ti doresti o relatie cu el iar el iti va raspunde. Daca simti ca si el te place, e perfect, ai pus-o de-o relatie.Mult succes si multa iubire!

| vartolome1 a răspuns:

Pai daca va placeti reciproc de ce nu faci primul pas daca vezi ca el nu are curajul. Don't worry, be happy!

| lungullg a răspuns:

Sincer pune-i un prieten (fata/baiat) care sa fie de incredere sa il intrebe parerea lui despre tine si apoi sa-ti spuna (dar atentie sa fie de incredere)
sau fal sa jucati adevar sau provocare si daca spune adevar spune-i daca te place (o intrebare care sa te convinga pe tine, eu spun un ex aici) sau provocare spune-i te provoc sa-mi spui...
sper sa te ajute