Daca nu e genul timid ar fi trebuit sa faca vreo miscare pana acuma.Eu zic ca astepti sa vezi ce se intampla. Mi se pare un gest urat sa,, invite" o fata baiatul in oras.Bafta.
Pai cand te-a sarutat ce ai simtit? a facut-o el sau tu? cred ca te place, daca zambeste cand esti cu el si se uita dupa tine, clar te place. poti sa vorbesti si cu el si spune-i ca ai mai vrea sa fiti impreuna si invita-l tu la un suc, ceva
El m-a sarutat. si nu numai o data, sincera sa fiu... s-a intamplat de vreo 3 ori in seara aia. de uitat dupa mine, nu stiu daca se uita.
Nu mai sta si te intreba aici daca te place sau nu.de ce nu vorbesti cu el? e clar ca vrea ceva de la tine, nu te saruta daca nu ii placeai, nu? spune-i ca te simti bine cand vorbesti cu el si ca iti face placere compania lui.
Spune-i ca iti place de el si gata, daca si el te place sigur veti forma un cuplu.
Vorbeste cu el,spune-i ca-l placi,spune-i motivele pentru care-l placi (e special, e minunat etc ), spune-i ca-ti doresti o relatie cu el iar el iti va raspunde. Daca simti ca si el te place, e perfect, ai pus-o de-o relatie.Mult succes si multa iubire!
Pai daca va placeti reciproc de ce nu faci primul pas daca vezi ca el nu are curajul. Don't worry, be happy!
Sincer pune-i un prieten (fata/baiat) care sa fie de incredere sa il intrebe parerea lui despre tine si apoi sa-ti spuna (dar atentie sa fie de incredere)
sau fal sa jucati adevar sau provocare si daca spune adevar spune-i daca te place (o intrebare care sa te convinga pe tine, eu spun un ex aici) sau provocare spune-i te provoc sa-mi spui...
sper sa te ajute