| stefania0907 a întrebat:

La o petrecere m-am sarutat cu un tip, acum vreo 2 luni, si a inceput sa imi placa de el. Ne vedem in fiecare zi la liceu, si am mai iesit cu el si impreuna cu altii. Cu grupul, ca sa zic asa. Vorbim, si la scoala si pe chat, dar asa, din cand in cand. Am impresia ca ma place si el, dar nu sunt sigura.Nu stiu daca ma vede ca pe o prietena sau mai mult. Ce ar trebui sa fac?

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

"Ai tu, amica mea cea mai buna, hai sa ne sarutam boca-a-boca". Tu crezi asta?

| Zenithf a răspuns:

Odata, cand sunteti mai departe de grup, il intrebi cate fete o mai sarutat de atunci, si apoi, depinde de raspuns, il intrebi daca nu vrea sa repete experienta.
Sau poti sa astepti sa faca el primul pas, intre timp iti recomand sa citesti: http://www.hornbach.ro/......lor_1.html
Sper sa nu te supere gluma asta. :\

| neutrino a răspuns:

Daca intr-o zi eu vin la tine, si neavand ce face ceva mai bun, te sarut, tu deja te indragosteasti de mine? Iti promit sa-ti spun si ca esti frumoasa si ca voi vorbi in fiecare zi cu tine la telefon.

| Z3R0H0uR a răspuns:

Exact cum zice @Zenithf, daca ai fi amica lui, te'ar fi sarutat?! Fa' tu primul pas. happy

| vartolome1 a răspuns:

Pai daca placerea este reciproca si el nu are curaj sa faca primul pas, ia tu initiativa. Don't worry be happy!