| adrian85 a întrebat:

BUNA TPU

La scoala am obiceiul sa merg cu autobusul.Am remarcat ca tot trece aproape in fiecare dimineata o tipa superba pe langa mine, iar cand trece mai este ca se uita la mine si imi zambeste.Am tot incercat sa aflu cine este si la ce scoala este dar fara succes. Ce spuneti cum ar trebui sa intru cu ea in vorba?

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Zambeste-i si tu si incepe prin a o saluta.
Ai putea sa intri in vorba daca te saluta inapoi,sa-i spui ca n-ai fi putut sa n-o remarci si sa faceti cunostinta.
Pe urma e mai usor,o intrebi direct de scoala, la ce liceu e, etc.
Bafta!

| Nis a răspuns:

Evident. spune-i exact ce ai scris aici.
ca ai remarcat-o, ca e superba si ca ai o continua impresie ca iti zambeste. si asa te-ai decis sa te prezinti. ii spui ca ti-ar face placere daca v-ati intalni pentru o plimbare in parc si o inghetata sau/si un suc. zambeste-i fara oprire si uita-te in ochii ei.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.abordeazo.flirteaza cu ea zambestei si tu. faceti cunostinta.care sunt hibyurile voastre sunt multe chestii despre care sa vorbitibig grin succeswinking

| Anonim_2871 a răspuns:

Daca o mai vezi ii zambesti si u si pe orma ii zici sa stea langa tine s-o intrebi ceva si pe orma o intrebi ce vrei u... da fi discret sa nu zici direct (cati ani ai) o iei frumos cu zaharelu

Funda pls

| adrian85 explică:

Problema e ca nu este singura ci cu mai multe prietene

| Blitsu123 a răspuns:

Ma eu's fata si da intra in vorba cu ea chiar daca nai curaj atunci prima oara ai fluturasilaughing da apoi sa vezi ca te obisnuieti o intrebi de unde esti de la scoala. cati ani ai? Chesti din astea iti zic eu co sa-ti mearga daca zambeste inseamna ca te simpatizeaza si ceva de genu asa fac si euwinking