| fugideaiceacaterup a întrebat:

La scoala este un baiat care sta langa mine si imi place de elcrying cand am avut nevoie de ceva mi-a sarit in ajutor si la serbari si dansuri m-a tras de mana sa dansez cu el.-_-
Credeti ca e treaba mea sa stiu daca ma place? eu fiind in cl a |||-a.Si daca da cum sa i-o spun. Faza e ca eu sunt cam plinuta si rusinoasa. ce sa fac?

10 răspunsuri:
| Cypronge a răspuns:

Buna Ana
Deci daca am, inteles bine tu esti in clasa a 3 esti la o varsta foarte frageda si nu ar trebui sa te interesesza prietenilile de genul acesta, esti la varsta la care psihicul tau precum si fiziul sunt intr-o stare de dezvoltare continua.
Bucurate de faptul ca esti copil profita de bucuriile pe care ti le ofera varsta.
Iar in legatura cu fizicul tau nu iti fa griji nu e nici o garantie ca atuncea cand vei creste mare vei avea ceva kg in plus, aia depinde numai de tine, conteaza sa faci putina miscare / sport si conteaza mult si ce genuri de mancare preferi, iti recomand sa nu mananci mancaruri gen fast fud, deoarece ele sunt cauza principala a acumulari de kg in plus, deci pentru sanatatea ta evita genul asta de mancare.

| Corina a răspuns:

Draga mea, iarta-ma ca iti spun si nu mi-o luain nume de rau, dar nu crezi ca esti inca prea mica pentru a te gandi la baieti ca la niste iubiti? Oare nu ai viata inainte si timp din belsug pentru... iubire? La 9-10 ani, alte fetite se joaca inca cu papusi. Deci ar fi cazul sa profiti de copilarie cat mai ai timp!

| Ciprian a răspuns:

Da-i de inteles ca te place

Răspuns utilizator avertizat
| ph3on1x_9001 a răspuns:

Draga Anna pentru tine dragostea la varsta ta e un concept nou
Eu zic sa mai astepti sa treaca timpul
Vezi de scola si dupa gandeste-te la baieti
Traiesteti copilaria!

| g3orgy a răspuns:

Clasa a III-a? wow asta inseamna ca ai 9-10 ani.

nu esti cam mikutza? straight face

si ai mei mai ziceau ca eu la 14 ani am pretentii de prieten si e prea devreme laughing

sa revenim...

mai daca u ti la el... lasa rusinea de o parte si spune`i

poate ca si el e timid. never say never.

ia`ti inima in dinti ce te poate costa si spune-i mamei tale o sa te ajute mai mult decat noi pentru ca si ei ca, copii au trecut prin ce trecem noi dar la o varsta putin mai inaintata

funda? tongue

| AnkaOfficial1 a răspuns:

Draga, stai linistita. eu sunt in clasa a 4-a si mie imi place de un baiat. I-am spus si m-a invitat undeva. nu spun ca este genul tau... Spune-i prietenei tale cele mai bune sa il intrebe daca ii place de vreo fata dar sa nu-i spuna ca-ti place de el. Succes!

| fugideaiceacaterup explică:

Deci vreau sa-i spun mamei pentru ca mama stie ce probleme am si ca ma indragostesc repede ce ziceti ar fi corect? mai ales ca ma gandesc sa fac ca ancutza2000 poate imi iese.

| fugideaiceacaterup explică:

Hei slabanogule alex auzi sa stii ca am slabit si imi schimb poza de la avatar asa ca gura fraiere!

| gabiro3 a răspuns:

Pai eu ti-as spune sa ii spui ce simti cu adevarat.