| alexandra_7459 a întrebat:

Buna TPU

la scoala un baiat mi-a spus sa fumez fortat dar eu nu am vrut, dar el a spus daca nu fumez o violez pe prietena ta cea mai buna, eu atunci i-am spus sa ma mai candesc dar el, aspus daca nu fumez azi o violez si eu l-am pacalit ca am fumat(dar nu am fumat)si el acum vrea sa-mi dea o tigara sa vad daca sunt invatat si eu i-am spus nu mai fumez, si el a spus tu ai cautato cu lumanarea si s-a dus la prietena mea si a vreut sa o violeze, dar eu am intrat atunci cu parinti la prietena mea si cu parinti mei

ce spuneti am facut un lucru bun ca mi-am aparat prietena, fara sa fumezi?
funda: pentru raspunsul care ma face sa cred ca am facut corect
vot:pentru aia care fa face sa ma simt mai bine, sau care ma face sa ma simt mai rau

baiatul: are doar 16ani
prietena mea are 17 ani
dar eu am 18:drebuie sa implinesc 19

care e mai mare si mai si are grija de prieteni
(((((((((((((((((euuuuuuuuu)))))
funda! pentru raspunsul corect

Răspuns Câştigător
| lovegame99 a răspuns:

Ai facut foarte bine.Bv.esti o fata foarte curajoasa. dupa parerea mea ai reactionat foarte bine.

9 răspunsuri:
| alylove15 a răspuns:

E frumos ca ti-ai aparat pritena si da ai dreptate esti mai mare si trebuie sa ai grija si de ea...dar totusi nu e bine ca te lauzi pe site.

Răspuns utilizator avertizat
| Gagikaru a răspuns:

Trebuia sa va fu*a ala pe amandoua

| Puffy1721 a răspuns:

Ai facut foarte bine ca ti.ai aparat prietena! :X:X:X

| ZK a răspuns:

Pai eu cred ca ai facut foarte bine! Altfel era mult mai rau.Asta e parerea mea, depinde de tine.

| meryyyyyyyy a răspuns:

Buna ai procedat corect cu toate ca esti mai mare tr sai dai o lectie aluia se invata minte sa nu mai zica si la alti sa se apuce de fumat

| śŇŇŇiKeŘś a răspuns:

Ai 18 ani, dar pe la orele de limba romana ai fost macar o data?

| Hobbs a răspuns:

De acord cu Gagikaru! laughing

| alexandra_7459 explică:

Deststepit primes funda