| Danielita a întrebat:

leggat de fostul meu prieten. Eu stiu ca inca tine la mine dar de cateva zile este cu o alta fata. Astazi cand am fost la el in clasa si a vazut ca intru s-a dus de a sarutato pe acea fata si se uita asa ciudat la mine... iar cand a vazut ca eu nu le dadeam nici o importanta s-a enervat si a plecat... ce poate insemna asta? A vrut sa ma faca geloasa si a plecat brusc deoarece vazuse ca mie nu imi pasa? fara mijtouri

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Normal!
Vroia,in primul rand,sa-ti arate ca nu-i pasa,poftim,el are o prietena,o iubeste si-o si saruta ca sa fii convinsa de "dragostea" lor.
Pe urma,cum se astepta sa-ti schimbi culoarea sau sa pleznesti de suparare si n-ai facut-o,dejucandu-i planul,s-a infuriat si-a plecat!
Cu alte cuvinte,draga mea,incearca sa-ti arate ca adevarul e altul,ca el e bine,e fericit si tu ii esti indiferenta. Vrea sa te faca sa suferi,vrea sa te "pedepseasca"!
Nu te sfatuiesc sa te mai uiti in urma,baiatul e imatur si orgolios,nici prin cap nu-i trece ca fata aia n-are nici o vina,doar o manipuleaza cum ii vine lui bine,fara sa ia in considerare ca poate are si ea un suflet!
Despre tine,nici nu vreau sa mai pomenesc,e setos de razbunare si nu mai vede nimic in fata lui! Daca a fost sa se termine las-o asa si priveste inainte,cauta un baiat cu caracter si suflet bun, care sa te iubeasca sincer, cine stie cati stau si-asteapta sperand sa le-arunci macar o privire!
Sa nu uiti ca suntem ceea ce iubim!
Mult noroc!

2 răspunsuri:
| Dav7id a răspuns:

Da Dani, ti-ai dat seama.copilul din el asta a vrut sa faca si vezi si tu ca indiferenta doare,in orice situatie. Daca vei continua asa,sa-l tratezi cu indiferenta, s-ar putea sa te placa mai mult sau sa nu te mai suporte, depinde ce intelege el din situatia asta.Noi baietii gandim de 5 mii de ori, inainte de a ajunge la o concluzie, dar gandim rapid.Foarte probabil inca sa ii placa de tine sau din orgoliu incearca sa te faca sa te simti ranita,dar de fapt incearca sa musamalizeze ce simte, de fapt pot fi mai multe, dar asa pare din ce ai zis tu.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu la ce te mai uiți la el dacă este fostul?
Îți vei de treaba ta, nu te mai uita în urmă.
Pa, pa.