Eu cred ca ar trebui sa iti vezi de viata ta. Sincer nu mi se pare un tip serios. Chiar daca sta prost cu banii asta nu inseamna ca trebuie sa vorbeasca asa cu tine, doar nu l-ai trimis tu in strainatate. Daca intr-adevar te iubea atunci ar fi dat un semn cat de mic si daca nu avea curaj sa iti spuna in fata putea sa iti arunce un biletel pe geam daca tot se plimba "pe sub fereastra ta" sau sa iti scrie pe mes. Lasa-l in pace si cauta-ti un baiat caruia chiar sa ii pese de persoana ta si care ar face orice pentru tine pentru ca asta inseamna dragoste adevarata.
Hei! Cred ca ti-ai dat raspunsul singura. . Nu te iubeste.Un om cand iubeste cu adevarat demonstreaza acest lucru,incearca sa ofere caldura,respect, pasiune, tandrete. Incearca sa comunice cu partenera/partenerul cand ceva nu mai merge in relatie.
Cred ca este mai bine sa uiti trecutul, ti-a facut destul de mult rau. A venit momentul sa traiesti pentru tine, sa fii fericita. Uita trecutul si traieste prezentul.Chiar daca simti nevoia de cineva langa tine incearca sa te regasesti mai intai. Doar fiind tu vei putea iubi pe altcineva si sa ai o relatie normala si fericita.
Succes!