Iarta-l pe uratu ala daca tie iti place de el si vrei sa te casatoresti cu el...
Ce conteaza daca e de pe mess sau dupa Marte?!
Gestul conteaza, cuvintele, daca le-a spus din suflet; doar atat!
Vorbeste cu el si nu mai intra atat in detalii!
Buna! Yo as zice sa ii mai dai o sansa [ultima] sa vezi cum se comporta in continuare, iar daca e tot asa de enervant...adio 4 ever!
bafta! :*
Pai oricine merita o a 2-a sansa, eu zic sa-l ierti si sa te impaci cu el, dar daca ranile din sufletul tau sunt mult prea profunde si chiar te-a facut sa suferi nu ti-as recomanda sa fii din nou cu el ca daca se repeta aceasta intamplare tu vei suferi din nou.
Eh nuh, sa stii ca si baietii daca se straduiesc pot fi romantici. poate baiatul era intr-o pasa mai proasta si sa descarcat pe tine. eu zic sa vorbesti cu el si dara il placi sa va impacati,
. eu as zice sa-l ierti, pentru ca e foarte interesant cum un baiat isi da seama de greseala facuta si isi cere scuze intr-un asemenea mod de frumos; x
sti ca baietii sunt foarte secreti si nu isi dezvaluie sentimentele sau... na...
Certurile astea sunt banale, asa sa va umpleti si voi timpul. eu zic sa-l ierti, tachinarile astea sunt normale, din punctul meu de vedere.
Pai asta stii doar tu dar cred cai poti da a doua sansa daca continua sa faca tot ce ti-a facut prima data nare rost cred
HappynewCenusa întreabă: