| D A R i U t S s A a întrebat:

M'am cam indragostit. >:" Baiatul este unpic mai mic decat mine, in acelasi liceu.am facut rost de id'ul lui si am inceput sa vorbim de cateva zile pe mess. Faza e ca nu prea stiu.cum sa'l fac sa faca primul pas spre o relatie.sau cum sa fac eu primul pas spre o relatie. Mi'a spus multe despre el si eu despre mine, imi place mult de el si nu vreau sa renunt usor la el.Nu vreau sa par disperata in fata lui, vreau sa fiu cat mai discreta. el nu prea iese asa des din clasa.la liceu il vad rar, ce am vorbit mai mult pe mess ca in rest aproape deloc.Cateva sfaturi? Multumesc

Răspuns Câştigător
| Nikutsa08 a răspuns:

Lasa toate emotiile si intreaba-l daca nu vrea sa iasa la o plimbare.Noi fetele credem ca baietii sunt mai curajosi dar citeodata nu e asa. Poate el nu are curajul sa zica asta.Asa ca tu fii mai isteata.Succese!

3 răspunsuri:
| Adina_5553 a răspuns:

Incearca sa ii dai de inteles ca il placi. daca tot spui ca vb asa de mult cu el pe mess. spune. i ca l.ai vazut azi la scoala si arata bine sau cate chestii care sa il faca sa se apropie de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu crd ca mai bine faci tu primul pasbig grin
intreaba-l daca te place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pari disperata daca il provoci la o intalnire. E cam timid.Fii tu mai indrazneata.

Întrebări similare