| 5yr0Kk a întrebat:

M-am cam îndrăgostit de o fata,nu stiu nici eu,vad ca nu prea am sanse dar parca nici n-as renunța,n-am gasit una cum e ea exact pe placul meu.
O stiu de când era mică (mă rog mamele noastre se intelegeau bine dar noi n-am prea comunicat niciodată,n-am fost niciodată apropiati) si acum un an am zarit-o pe holurile scolii unde sunt eu(am fost la scoli diferite, dar venind in clasa a9a a venit la liceu, eu acum am terminat 10) si bai, zici ca m-a lovit ceva dar tot la ea ma gândeam..si nu stiam ce,cum sa fac, am încercat sa mă bag in seama cu ea pe holuri de câteva ori dar am esuat logic.Prin Iunie am fost intr-o excursie unde a fost si ea cu prietena ei cea mai buna(Norocul meu este ca prietena ei e de treaba si am putut sa ii zic având incelredere in ea, mă rog ea s-a si cam prins ca mie..asa) si am stat cu ele mai mult de vorbă si asa. dupa ce am ajuns peste câteva zile am ajuns acasa,i-am scris la respectivă pe Facebook (la insistențele prietenei eilaughing) si am vorbit de vreo câteva ori.Mie mi-e o oarecare teama, de ce? Fata n-a mai avut prieten pana acum si nu prea are ea tangenete cu băieții.
Nu pot sa ii cer prietenei ei sa faca cine stie ce deoarece se va prinde ca îmi place de ea si atunci mi se va duce totul pe apa sâmbetei.Am uitat sa precizez,tot eu am început conversațiile.
Nu mi s-a întâmplat sa "nu stiu cum s-o iau" pur si simplu. Fata e inteligentă (asta îmi place cel mai mult la ea),e mai scunda ca mine dar nu cu mult,parul creț mai lung,e asa simpatică si de asta mi-e teama sa n-o pierd de tot(acum o sa îmi ziceti ca oricum n-ai ce sa pierzi,nu-i chiar asa simplu).Nu stiu ce sa mai fac,nu-mi da niciun semn cum ca ar vrea măcar ceva,mie mi-ar fi de ajuns sa-mi dea un semn,orice.
Mai vreau sa zic.n-am avut prietena pana acum,mă rog am avut ceva tangențe dar niciuna nu a fost ce cautam eu,pana acum,si poate ca o sa îmi spuneți faza aia"încearcă sa o saruti"(daca totusi îmi va da un semna sau ceva, nu stiu) nu prea ma am cu sărutul si teama-mi-e ca poate va iesi rau.Am scris oleaca cam multlaughing

2 răspunsuri:
| MidnightR a răspuns:

Prietene,ai zis ca nu a mai avut tangente cu alti baieti,deci ce ma rog de semne ai vrea tu? Ce ma rog de semne ai dat tu in prima instanta? Faptul ca ai vorbit cu ea?
Poate fata nici macar n-are gand de relatie. Poate te place,dar ii e rusine. Poate nu te place, dar asta nu inseamna ca nu poate vorbi cu tine. Poate place deja pe altcineva, caz in care esti pe banca de rezerva.

Ai noroc ca ai un aliat, pe prietena ei, caz in care ea poate fi intermediarul dintre voi.

| Klandestin a răspuns:

Ii foarte greu cu o fata care ii la inceput, nici ea nu o sa stie ce vrea. Asa ca mai bine, cauti mai departe.