Eu zic sa te dai la ea, adica sa vorbesti cu ea dar sa mentionezi ca te atrage in acelasi timp. Stiu ca ii greu sa gasesti un subiect care sa vorbesti, dar gaseste orice, ii mai bine sa vorbesti ceva decat nimic. Si nu te imprieteni prea mult, fiindca odata ce intrii in grupul de prieteni acolo o sa ramai. Intreab-o pe facebook sau oriunde daca nu vrea sa iasa cu tine la un suc, sau sa va plimbati, orice ca sa ajungeti sa va cunoasteti dar nu neaparat cand ii toata lumea. Atunci o sa vezi daca te place si ea sau nu. Si ai o retinere fiindca simti ceva pentru ea, tot timpu ii greu sa vb cu cineva pentru care ai sentimente dar trebuie sa nu te mai gandesti la ele si sa scoti ceva pe gura. O sa fie bine, daca chiar iti place de ea o sa incerci. Sper sa te ajute.
Apropie-te de ea si vorbeste-i fara probleme. Mai bine cu tine decat, asa cum spui, sa incapa pe mana altuia. Mai intai o privesti in ochi si ii zambesti, apoi vorbesti din ce in ce mai ult cu ea si incepi sa o inviti in doi. Fa-i complimente, ofera-i flori.
Cat de sigur esti?! Esti sigur ca nu esti baut sau fumat?! Vezi ca am spus si eu chestii de genu' pe aici pe TPU cand eram mai....vesela ca m-am indragostit si fix persoana aia a vazut.Analizeaza bine ce spui si simti