| nodirection69 a întrebat:

TPU! M-am certat cu cateva fete acum cateva luni, iar de atunci ele continua sa ma barfeasca pe la spate, sa faca glume proaste despre mine chiar si atunci cand sunt de fata. se iau de mine mai mereu. Am incercat sa le ignor pentru ca stiu ca nu merita sa imi bat capul cu ele, dar devine insuportabil. Vreau doar sa le fac sa ma lase in pace. Nu pot sa ma iau la bataie cu ele... sunt si mai mari si sunt si mai multe ( 5 ), iar eu doar una. Prieteni buni pe care ma pot baza si care sa ma apere nu am. Nici la parinti nu prea pot apela pentru ca nu suntem in relatii prea bune si nici nu cred ca as rezolva situatia in felul acesta. Ce sa fac sa le fac pe ele sa ma lase in pace fara sa fac scandal sau lucruri de genul? sad Scuzati categoria

Răspuns Câştigător
| J0ker1999 a răspuns:

Prima data incearca sa le ignori pe cat mai mult posibil, sa arati ca te doare-n in fund de ele si sa incepi sa umbli prin scoala/liceu, sa-ti faci prieteni noi cu care sa poti socializa, tine-te de orice faci si de scoala in asa fel incat sa le arati ca nu te lasi demoralizata sau lovita de ceea ce fac ele, cauta-ti prieteni noi, poate un prieten asa mai cu tupeu, mai cu nume pe acolo. ai sa vezi ca or sa inceapa sa te respecte.Sau. daca ai ceva curaj, da-te la aia care are gura mai mare (desigur cand e singura), las-o pe ea sa, sara prima si rupe-i gura. a, daca nu poti, cumpara (sigur gasesti) un spray cu piper la 9-10 lei, ca fata n-o sa se ia nimeni de tine, doar sa ai grija cu el in scoala(NU-l folosi acolo), asa, o sa mai prinzi niste curaj si dupa sti ce ai de facutwinking dupa faza asta n-o sa mai ai probleme happy sa nu te lasi intimidata.

| anonim_4396 a răspuns (pentru J0ker1999):

Scuze, am scris faza cu "umbli" de 2 ori laughing "sa incepi" big grin

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Anunta autoritatile

| FemeiaPisică a răspuns:

Tipic fetelor din ziua de astăzi... Astăzi cele mai bune prietene, mâine vă bârfiți între voi și intrați în conflicte.
Nu o să te lase în pace prea curând pentru că să te ferească Maica Domnului dacă a prins dușmănie o fată pe tine, dar cinci...

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Cheama hinghierii

| Wihox a răspuns:

Schimba scoala. big grin Poate ai noroc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt curioasa dar, totusi vreau sa stiu de ce v.ati certat, se poate?

| nodirection69 explică (pentru anonim_4396):

Uneia dintre ele ii place de un baiat, iar el m-a intrebat daca vreau sa fim impreuna... Eu i-am zis ca nu, dar aia tot s-a enervat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scoate-ti oglunda din geanta si date cu ruj, sau cu fard, fa-ti un selfie si forteaza-te cat poti sa tragi o basina in timp ce te vorbesc pe la spate, sau fa un zgomot ca si cum ar fi o basina. Sigur vor evita sa mai stea aproape. Evita si tu sa stai aproape de ele. Ocolestele si se vor satura sa o faca pe idioatele, sunt doar niste frustrate.