Prima data incearca sa le ignori pe cat mai mult posibil, sa arati ca te doare-n in fund de ele si sa incepi sa umbli prin scoala/liceu, sa-ti faci prieteni noi cu care sa poti socializa, tine-te de orice faci si de scoala in asa fel incat sa le arati ca nu te lasi demoralizata sau lovita de ceea ce fac ele, cauta-ti prieteni noi, poate un prieten asa mai cu tupeu, mai cu nume pe acolo. ai sa vezi ca or sa inceapa sa te respecte.Sau. daca ai ceva curaj, da-te la aia care are gura mai mare (desigur cand e singura), las-o pe ea sa, sara prima si rupe-i gura. a, daca nu poti, cumpara (sigur gasesti) un spray cu piper la 9-10 lei, ca fata n-o sa se ia nimeni de tine, doar sa ai grija cu el in scoala(NU-l folosi acolo), asa, o sa mai prinzi niste curaj si dupa sti ce ai de facut dupa faza asta n-o sa mai ai probleme sa nu te lasi intimidata.
Scuze, am scris faza cu "umbli" de 2 ori "sa incepi"
Tipic fetelor din ziua de astăzi... Astăzi cele mai bune prietene, mâine vă bârfiți între voi și intrați în conflicte.
Nu o să te lase în pace prea curând pentru că să te ferească Maica Domnului dacă a prins dușmănie o fată pe tine, dar cinci...
Uneia dintre ele ii place de un baiat, iar el m-a intrebat daca vreau sa fim impreuna... Eu i-am zis ca nu, dar aia tot s-a enervat.
Scoate-ti oglunda din geanta si date cu ruj, sau cu fard, fa-ti un selfie si forteaza-te cat poti sa tragi o basina in timp ce te vorbesc pe la spate, sau fa un zgomot ca si cum ar fi o basina. Sigur vor evita sa mai stea aproape. Evita si tu sa stai aproape de ele. Ocolestele si se vor satura sa o faca pe idioatele, sunt doar niste frustrate.