Daca pe el nu-l intere pe tine de ce te intereseaza?
adica pe el il doar in **** si tu te zbati.
nu te duci la el si iti vezi si tu de ale tale. ca sa il faci gelos poate te pui si cu cineva si te saruti cu acel cineva de fata cu el.
si mie mi-a zis ca tot eu ma intorc la el, si de a naibi daca i-am mai dat sms. si de craciun cine m-a sunat? eeeel.
Daca ai demnitate stai acolo ca ti-e bine.Nu te iubeste daca ti-a spus asa ceva, chiar si la nervi.Macar atunci sunt sinceri baieti.Concluzie Daca te iubeste se va intoarce la tine.Mereu se intorc...Iti spun din proprie experienta...
Sa nu il cauti, sa vada ca si tu iti poti vedea de viata ta.Acest lucru il va oftica putin si la un moment dat tot o s te caute...
In mod normal ar trebui sa-l lasi pe el sa vina la tine... Sau sa te combini cu altul ca sa-l faci gelos. Dar daca il iubesti asa mult impaca`te cu el, nu stiu, fa ce iti spune INIMA! Succes! :*
Eu nu m-as intoarce la el nici daca nu as putea dormi noapte de dor. Daca te iubeste o sa te caute, nu iti fa griji, dar daca nu... evident ca nu. Ce rost are sa ii ceri impacarea daca nu te iubeste? o sa te faca sa suferi mai mult decat ai suferi daca ti-ai vedea de treaba! si eu am trecut prin asta. dar nu m-am intors la el, nici nu i-am cerut impacarea. Si dupa 2-3 luni si inca si acum ma roaga sa ma impac cu el, spune ca si-a dat seama ca a gresit nu pot sa il mai accept pentru simplul fapt ca nu i-a pasat de mine.tu faci cum crezi. bafta!
Bananacantareata87 întreabă: