Deocamdata lasa lucrurile asa cum sunt, nu o inebuni cu impacarea, va veni de buna voie sa te impaci cu ea daca te mai iubeste
Poti sa o inviti in oras si sa va discuti problemele. Vezi daca e dispusa sa treaca peste ce a suparat-o
Mai bine mai suferiti putin pana va trece apoi vedeti-va fiecare de drumul lui.
Hei! Cred ca e foarte suparata pe tine daca a facut aceste lucruri. Si mie mi s-au intamplat de curand si nu m-a durut despartirea de el cat faptul ca m-a sters de peste tot. Cand tii cu adevarat la cineva nu-l stergi de nicaieri pentru ca oricum din inima nu-l poti scoate.
Eu cred ca ea are nevoie de putina liniste,sa se regaseasca. Lasa-i timp si spatiu pentru a face acest lucru. Dar arata-i ce simti pentru ea prin fapte, oricat de mici ar fi ele, arata-i ca poti fi prietenul ei, ca se poate baza pe tine. Are nevoie de incredere acum. Nu o presa, da-i timpului timp si totul va fi bine.
Succes!
Las-o in pace putin timp, poate ii va trece. Nu o stresa deocamdata cu acest subiect, mai ales daca ai zis ca e atat de suparata pe tine. Dar sunt curioasa de un lucru, ce i-ai facut de ai suparat-o asa tare?
De ce ai aceasta atitudine de ''milog,, si incerci sa te agatii cu forta de o relatie? Renunta la aceasta atitudine si respecta decizia pe care a luat-o, sunt fete destule si o sa gasesti persoana potrivita pentru tine.
Am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare cand eram mai mic, in perioada liceului.Am avut o relatie cu o fata care a procedat in acelasi mod cu al tau insa la mine rezolvarea a fost foarte simpla.Ma sunat fata dupa aproximativ o luna, dupa ce a realizat ca era mai bine cand era cu mine si avea o problema care o puteam rezolva eu si sa o ajut, a inceput sa apeleze din nou la mine.Eu odata ce am fost aruncat in modul acesta de o fata, usile sunt inchise oricat de mult as iubii persoana respectiva si numai exista o a doua sansa. Daca esti barbat fi pana la capat chiar daca uneori doare nu merita sa te injosesti pentru o fata.