Intodeauna se intampla asa, ti-e firca sa faci primul pas, sfatul meu nu mai astepta sa te suna pe telefon, skype sau imi situ eu ce, am mai spus asta cel mai bine vorbesti in fata doar atunci ai sentimentele reala fata de acea persoana daca ii vorbesti in fata iti garantez ca va veti impaca lasati skype si astea, si da fa primul pas asa ii vei demonstra ca-l iubesti daca nu dai dovada de indiferenta, dar inca ceva daca la alte certuri imi face asa, nu mai face primul pas, pentru ca te va astepta mereu zicand: "a nu-i nimic mereu se intoarce la mine" si va fi indiferent fata de tine. Sper ca te-am ajutat succes!
Spune-i ca e asa incapatanat incat el a comis o greseala enorma cu strigatele lui si ar trebui sa se cuminteasca putin sa fie mai intelegator.
Nu trebuie deloc sa faci tu primul pas. Nu ai tu nici o vina ca el s-a purtat urat cu tine. Nu te merita tipul asta. Eu in locul tau l-as lasa balta de tot. Bafta!
Scuze ca iti spun dar e mai mult vina ...adica dupa ce sa da acel baiat la tine tu i-ai mai zis si "Ok, pa ".Ai putea sa intri pe messenger sa il saluti si sa ii spui ca iti pare rau ...alceva nu prea ai ce sa faci