| fregdfhbfdjgf a întrebat:

m-am combinat cu o fata la sfarsitul lui septembrie si ea tot imi spunea ca nu are incredere in mine si prin noiembrie am aflat ca m-a inselat si nu am mai vorbit cu ea. inainte de craciun m-a sunat ca sa isi ceara scuze de ce a facut si mi-a sups ca ma iubeste enorm si nu vrea sa ma piarda. Dupa cate-va zile ne-am impacat si ne-am inteles bine, miercuri ne-am intalnit si a fost destul de ok dar de atunci nu mi-a mai raspuns la telefon si nici pe facebook. azi mi-a scris pe facebook ca ma iubeste si nu a putut raspunde la tel. dar sincer nu am incerede in ea. spuneti-mi ce sa fac. o iubesc enorm de mult

Răspuns Câştigător
| KheNNzoR a răspuns:

Iarto eu cred c te-a inselat canu prea i-ai dat atentie si daca o mai face odata renunti la ea ca doar mai sunt fete

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te inseala din nou, panarama nu se schimba niciodata

| shadow72 a răspuns:

E bagaboanta fratica...

| AnnUshcA a răspuns:

Si eu sunt fata si sincer iti spun sa-ti vezi de viata ta si stii de ce? BARBATUL INSEALA CU CORPUL IAR FEMEIA CU INIMA!

| christos1234 a răspuns:

Poti sa mergi sa vorbesti cu ea personal.

| RAY a răspuns:

Eu nu inteleg ceva valabi la ambele sexe, cum naiba iubiti si va inselati? cand eu iubesc cu adv nu as insela pentru nimic in lume, parerea mea e ca tu esti de rezerva sau esti bun doar sa fi un fel de prietena in varianta masculina, cica asta e iubire ce sa spun, pai mai continua sa-si bata joc de tine

| Sidonia07 a răspuns:

Se joaca cu tine

| fregdfhbfdjgf explică:

Ea imi spune tot timpul ca ma iubeste si ca tine la mine. i-am spus ca mi-e frica sa nu o pierd si ea a zis ca sa stau linistit ca nu o sa o pierd

| KheNNzoR a răspuns:

Iarto eu cred ca te-a inselat canu prea i-ai dat atentie si daca o mai face odata renunti la ea ca doar mai sunt fete