Daca il ierti te va insela din nou iar daca il ignori s-ar putea sa-l pierzi, ramane la alegerea ta ce vrei sa faci
E.ce sa zic, vrei si tu sa te razbuni acum.stai in banca ta si continuati viata.
Dar pina la urma ce-i ramine de facut cu sentimentele care le simte fata de el?
Nu întotdeauna câștigi cu indiferența. La fel și în cazul în care vrei să-l faci gelos, e posibil să se simtă ușurat că ți-ai găsit pe altcineva, din moment ce nu te mai iubește, sau să creadă că l-ai uitat și nu ai vrea asta, right?
De ce ești așa egoistă după ce că v-ați despărțit acum mai ai și pretenții. Vezi-ți fată de treburile tale și el de-ale lui și gata.
In primul rind vreau sa te sfatuiesc ca nu cumva sa faci prima,,, primul pas in cazul cind il vei vrea inapoi! In al doilea rind el daca te-ar fi iubit nu te-ar fi inselat,,,, sau chiar daca ar fi facut-o din greseala ar fi trebuit sa se ceara scuze sau alt ceva.Consider ca daca te-a iubit macar putin iubirea lui catre tine nu s-a stins in 3 zile,,, asa ca mai asteapta putin si nu incerca sa-l faci gelos cu altul ca cine stie ce parere isi va face in cazul dat nici nu stii la ce te astepti.Si in al treile rind asculta-ti inima,,, sper ca te-am ajutat.
Ca sa fii indiferenta nu inseamna ca nu trebuie sa-i raspunzi, pur si simplu daca te intreaba ce faci in loc sa-i spui " Bine, tu?" ii spui " Bine..." sau orice alt raspuns ai vrea, pur si simplu nu incepi o conversatie cu el.
Insa nu stiu daca asta e cea mai buna solutie pentru. ca un baiat daca vede ca fata nu-l mai baga in seama renunta, asadar daca vrei sa nu-l pierzi, vorbeste cu el. N-ai nimic de pierdut!
Sper ca ti-am fost de folos, Ciao!