| pinkhanny a întrebat:

M'am despartit de baiatul care imi placea de 1 saptamana.Azi m'a bagat "iubita" lui in lista de mess..eu una presupun ca el si'a facut id.ul acela..si mi-a spus sa il las in pace pe respectivul, ca nu am nici o treaba cu el, si sa nu il mai sun.Eu nici nu stiu ce sa mai cred."iubita lui" a spus ca el a avut sentimente pentru mine.dar s'au dus.Ce sa mai cred? Sa il las in pace? Astept pareri..sunt destul de suparata.sad

Răspuns Câştigător
| Madu a răspuns:

Eu spun ca ar trebui sa il lasi cam o saptamana fara sa il cauti sub nici o forma si sa pari indiferenta!big grinSe spune ca indiferenta doare.laughingEu una asa am facut si cand l-am sunat a inceput sa se planga la mine de prietena lui, sa ma cheme afara si apoi a sunat-o pe prietena mea caci nu dadea de mine si i-a spus ca cu mine se intelege mai bine si ca tine la mine!rolling on the floorIncearca si cred ca va merge! La mine a mers dar depinde si de cat a durat relatia! La mine 8 luni si eu il cunosc! Bafta!big grinAstept sa imi spui ce a iesit. Oricum cred ca daca a ajuns actuala sa iti spuna asta probabil se simte amenintata!big grin

7 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Te cauta el daca esti valoroasa cum zic manelistii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate sa fie el sau poate sa fie chiar iubita lui (in ambele cazuri ar fi bine sa il lasi in pace), dar gandeste-te la un lucru :poate fi vreo fosta sau vreo fata care il place si vrea sa va desparta.
Daca e adevarata a 2a varianta atunci nu-i da satisfactie acelei fete. Povestestei lui despre "iubita" lui, si ar fi bine sa va vedeti toti 3 face-to-face si sa discutati. daca nu, atunci sa fii langa el cand intra pe mess si vorbeste cu acea fata (sa fii sigura ca nu e el)
Poti sa il intrebi direct daca mai te iubeste sau nu.
Esentialul e sa afli despre acea fata pentru ca eu m-am despartit de un baiat din cauza asta, cand de fapt era doar o fata geloasa la mijloc.
Nu se merita sa il lasi daca nu e nimic sigur.
Bafta

| tsunami11 a răspuns:

Ar trebui sal lasi in pace el decide cu cine vrea sa fie si oricum cred ca se va gasi si cineva pentru tine.

| SabinCrb a răspuns:

Mai asteapta. La inceput, plang fetele, apoi regretam noi, baietii.

| Mishelle173 a răspuns:

Esti intr-o situatie delicata. Nu trebuie sa dai atentie licrurilor scrise de iubita lui deoarece ea poate sa faca asta din gelozie. Trebuie sa uiti de el si sa incepi o viata noua. Dar daca revine la tine si doreste sa se impace, te sfatuiesc sa-i mai dai o sansa. Funda?

| munteanella a răspuns:

Lasa-l in pace. tot la tine o sa ajunga, o sa vezi, nu-ti face griji!:*

| baby17 a răspuns:

Ar trebui sa il lasi o perioada. Daca intr-adevar a tine la time se va intoarce. Tot ce poti sa faci e sa fi INDIFERENTA... stiu ca e greu dar momentan e cel mai bine