Eu spun ca ar trebui sa il lasi cam o saptamana fara sa il cauti sub nici o forma si sa pari indiferenta!Se spune ca indiferenta doare.Eu una asa am facut si cand l-am sunat a inceput sa se planga la mine de prietena lui, sa ma cheme afara si apoi a sunat-o pe prietena mea caci nu dadea de mine si i-a spus ca cu mine se intelege mai bine si ca tine la mine!Incearca si cred ca va merge! La mine a mers dar depinde si de cat a durat relatia! La mine 8 luni si eu il cunosc! Bafta!Astept sa imi spui ce a iesit. Oricum cred ca daca a ajuns actuala sa iti spuna asta probabil se simte amenintata!
Poate sa fie el sau poate sa fie chiar iubita lui (in ambele cazuri ar fi bine sa il lasi in pace), dar gandeste-te la un lucru :poate fi vreo fosta sau vreo fata care il place si vrea sa va desparta.
Daca e adevarata a 2a varianta atunci nu-i da satisfactie acelei fete. Povestestei lui despre "iubita" lui, si ar fi bine sa va vedeti toti 3 face-to-face si sa discutati. daca nu, atunci sa fii langa el cand intra pe mess si vorbeste cu acea fata (sa fii sigura ca nu e el)
Poti sa il intrebi direct daca mai te iubeste sau nu.
Esentialul e sa afli despre acea fata pentru ca eu m-am despartit de un baiat din cauza asta, cand de fapt era doar o fata geloasa la mijloc.
Nu se merita sa il lasi daca nu e nimic sigur.
Bafta
Ar trebui sal lasi in pace el decide cu cine vrea sa fie si oricum cred ca se va gasi si cineva pentru tine.
Esti intr-o situatie delicata. Nu trebuie sa dai atentie licrurilor scrise de iubita lui deoarece ea poate sa faca asta din gelozie. Trebuie sa uiti de el si sa incepi o viata noua. Dar daca revine la tine si doreste sa se impace, te sfatuiesc sa-i mai dai o sansa. Funda?
Ar trebui sa il lasi o perioada. Daca intr-adevar a tine la time se va intoarce. Tot ce poti sa faci e sa fi INDIFERENTA... stiu ca e greu dar momentan e cel mai bine