anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am despartit de iubitul meu acum 3 săptămâni dupa o relatie de 1 an si 8 luni. Nu ma mai atrăgea, ne certam continuu. Foarte rar ne înțelegeam. De atunci nici el nu ma mai căutat pentru ca simte același lucru probabil. El acasa nu are o situația buna nici materială nici cu părinții si mereu am fost alături de el, si eu si familia mea il ajutam mereu iar acum fiind la facultate, si-a găsit un loc de munca si brusc nu a mai avut timp de mine deloc. Cand in sfârșit are bani nu il mai intereseaza de mine, dupa atâta timp in care mai mult eu i-am dat. Acum am intrat pe Facebookul mamei mele si am văzut ca a iesit noaptea cu 2 fete. Si am fost geloasa si puțin suparata. Acum eu ce sa cred? ca il mai iubesc?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Iti vezi de viata, o sa prinda el momente dure in viitor

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Voi fetelor sunteti chiar bolnave psihic, daca ai pus capat unei relatii de ce il mai stalkuiesti pe fostul iubit? aaaa acum are bani si ti ciudat ca nu iti ofera viaa de printzesita tongue

| RAY a răspuns:

E un nesimtit nu merita sa il mai bagi in seama

| neutrino a răspuns:

Esti putin cam mult, geloasa.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru neutrino):

Asta e putin spus, ii curg balele dupa el acum

| SkyPilot a răspuns:

Chiar daca tu ai pus capat relatiei, tot mai suferi un pic atunci cand vezi ca el se descurca si fara tine. In timp o sa suferi din ce in ce mai putin.
Cand faci facultate si lucrezi nu este asa de usor. As intelege ca nu are timp. Dar nici unul din voi nu pare sa fi facut ceva pentru a va pastra relatia.
Daca v-ati despartit, ce vrei de la el? Sa se calugareasca? Poate nu il mai interesezi sau poate sufera dupa tine si asta este felul lui de a incerca sa uite. Nu am de unde sti.
Ar trebui sa nu te mai uiti in urma si sa iti vezi de viata ta!

| frostxtq a răspuns:

Probabil inca mai tii la el si nu ti-ai dat seama de acest lucru in timpul relatiei deoarece il aveai. Acum ca nu mai e al tau, nu iti pica prea bine sa il stii cu altele, insa tu ai ales acest lucru, nu l poti acuza. happy

| NoName0x0 a răspuns:

Buna! In primul rand este si vina ta ca v.ati despartit deoarece chiar tu te.ai exprimat "m.am despartit" si poate nu este genul de persoana care sa se milogeasca pentru atentie. In al 2. lea rand cred ca esti suparata si din cauza faptului ca tu l.ai ajutat financiar si te asteptai ca la un moment-dat sa se intoarca lucrul acesta. Nu exclud faptul ca inca nu l.ai mai iubi, insa nu il poti acuza numai pe el, ce.i drept ca nu e frumos sa se afiseze cu cineva dupa un timp relativ scurt. Sa.mi zici daca am dreptate in ceea ce am zis, mai ales chestia cu banii! Si am o intrebare: inainte sa va despartit, ai vorbit cu el despre nemultumirile tale?

| Cloudyday a răspuns:

Poate nu este iubire. Poate este doar acea durere cand iti lipseste ceva. Probabil iti amintesti de momentele frumoase cu el si amintirile placute, ceea ce te face ca de fapt inca tii la el. Cred ca este posibil ca in realitate tie sa iti fie dor de relatia cu el, clipele petrecute impreuna, nu de el in sine. Cand de obisnuiesti cu ceva sau cineva, te simti ciudat cand acel ceva dispare dintr-o data. Este ca un mic gol care trebuie umplut.
Poate inca tii la el si esti geloasa, nu mai tu stii. Poate si el face la fel. Sau poate amandoi stiti ca totul s-a incheiat si cel mai bine este ca fiecare sa isi vada de viata lui si sa o ia pe drumul sau.
Fa ceea ce simti, asa este cel mai bine.