Dupa cum ai zis, ai avut un comportament sufocant, iar el ti-a cerut o pauza. Ofera-i spatiu si demonstreaza-i ca nu esti disperata. Lasa-l pe el sa te caute.
Daca o sa il cauti tu, o sa faci o mare greseala. Pauza de fapt, nu este pentru e el...e mai mult pentru tine. Probabil devenisei prea posesiva. Crede-ma ca baietilor nu le place asta. Ofera-i spatiu si ai rabdare pana cand o sa te caute el.
"Ca il sufocai" poate insemna multe. Daca este pe bune, atunci probabil ca nu mai avea timp sa se intalneasca cu prietenii, sa iasa la o bere sau fotbal cu ei, orice lucru de genul asta. Daca nu este pe bune, inseamna ca el nu avea loc de tine pentru orice activitati suspecte pe care le-ar putea avea.
Sfatul meu este sa-l lasi sa-si vada de ale lui, dar sa fi si tu atenta la gura lumii. Desi exagereaza de multe ori, la baza a ceea ce zice sta de multe ori adevarul.
Asta e, nu mai ramane de facut decat sa il lasi sa respire si sa nu te mai ti scai de el.
Ofera-i ce ti-a cerut adica spatiu dar nu atat de mult incat sa pari neinteresata.
Probabil ca a cunoscut pe altcineva si vrea sa puna capat relatiei. Sau doar nu isi mai doreste sa fiti impreuna. Cateodata e nevoie sa renunti la unele persoane, iar daca el te iubea, nu te trata asa cum a facut-o. Nu te merita. Incearca sa iti gasesti pe altcineva care tepretuieste asa cum esti, nu care isi bate joc de tine impreuna cu prietenii lui
Asta am crezut si eu dar altfel de ce mai imi spunea ca ma iubeste?
Si ca are planuri mari cu relatia noastra?
Pauza poate insemna si ca nu veti mai fi impreuna dar si ca vrea sa iti mai dea o sansa, sa te schimbi.Stiu,pare ciudat,dar eu asa am patit, mi s-a zis ca ar fi mai bine sa ne despartim, sa luam o pauza dupa care ea m-a cautat peste o saptamana sa imi zica ca ma iubeste, ca nu poate sta cu mine si ca a facut asta doar ca sa nu mai fac aceleasi greseli pentru care ne certam, deci succes.