| ElaaaaMiha a întrebat:

M-am despartit de iubitul meu ieri, deoarece a spus ca vrea o pauza si acum nu stiu ce sa mai cred pana ieri imi spunea ca ma iubeste ca bla bla si acum vrea o pauza. E adevarat ca am gresit cu comportamentul meu "sufocant " dar acum nu stiu cum sa fac sa ma impac cu el. Sunt cu el de 2 ani si nu as vrea sa dau cu piciorul la atatea. El la inceput era innebunit dupa mine si ce este drept faptul ca l-am facut sa sufere mult dupa mine si acum am ajuns la concluzia ca se mai intoarce si roata. Ieri de exemplu dupa ce m-am certat cu el am iesit afara si inevitabil am dat de locul in care se afla cu prieteni lui si mi-a zis sa-mi vad de treaba mea si sa nu-l mai urmaresc! Deci nu-l inteleg as vrea un sfat cu ce sa fac va rog!

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Dupa cum ai zis, ai avut un comportament sufocant, iar el ti-a cerut o pauza. Ofera-i spatiu si demonstreaza-i ca nu esti disperata. Lasa-l pe el sa te caute.
Daca o sa il cauti tu, o sa faci o mare greseala. Pauza de fapt, nu este pentru e el...e mai mult pentru tine. Probabil devenisei prea posesiva. Crede-ma ca baietilor nu le place asta. Ofera-i spatiu si ai rabdare pana cand o sa te caute el.

10 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

"Ca il sufocai" poate insemna multe. Daca este pe bune, atunci probabil ca nu mai avea timp sa se intalneasca cu prietenii, sa iasa la o bere sau fotbal cu ei, orice lucru de genul asta. Daca nu este pe bune, inseamna ca el nu avea loc de tine pentru orice activitati suspecte pe care le-ar putea avea.
Sfatul meu este sa-l lasi sa-si vada de ale lui, dar sa fi si tu atenta la gura lumii. Desi exagereaza de multe ori, la baza a ceea ce zice sta de multe ori adevarul.

| neutrino a răspuns:

L-ai si tradat, dat si sufocat. Accepta pauza, dar sa fie mai mare.

| Voidwithin a răspuns:

Asta e, nu mai ramane de facut decat sa il lasi sa respire si sa nu te mai ti scai de el.

| Blamely a răspuns:

Dacă omul vrea o pauză dă-i una. Lasă-l să-și revină.

| ciocolatacupiperrosu a răspuns:

Ofera-i ce ti-a cerut adica spatiu dar nu atat de mult incat sa pari neinteresata.

| MonstruletulDinBomboaneExpirate a răspuns:

Probabil ca a cunoscut pe altcineva si vrea sa puna capat relatiei. Sau doar nu isi mai doreste sa fiti impreuna. Cateodata e nevoie sa renunti la unele persoane, iar daca el te iubea, nu te trata asa cum a facut-o. Nu te merita. Incearca sa iti gasesti pe altcineva care tepretuieste asa cum esti, nu care isi bate joc de tine impreuna cu prietenii lui

| ElaaaaMiha explică (pentru MonstruletulDinBomboaneExpirate):

Asta am crezut si eu dar altfel de ce mai imi spunea ca ma iubeste?
Si ca are planuri mari cu relatia noastra?

| Sidonia07 a răspuns:

Poate ar trebuie sa accepti faptul ca nu te mai vrea.

| Relic a răspuns:

Impusca-te

| Villy09 a răspuns:

Pauza poate insemna si ca nu veti mai fi impreuna dar si ca vrea sa iti mai dea o sansa, sa te schimbi.Stiu,pare ciudat,dar eu asa am patit, mi s-a zis ca ar fi mai bine sa ne despartim, sa luam o pauza dupa care ea m-a cautat peste o saptamana sa imi zica ca ma iubeste, ca nu poate sta cu mine si ca a facut asta doar ca sa nu mai fac aceleasi greseli pentru care ne certam, deci succes.