| BlackScribble a întrebat:

M-am despartit de iubitul meu si acum imi pare foarte raucrying

Simt ca nu trebuia sa fac astacrying

Problema reala e ca mie inca ii place de el, dar...

Acum incepe sa-mi placa mai mult de prietenul lui

Prietenul lui e mai inalt decat el, mai dragut decat el si face scheme cu BMX-ul

Acum...eu nu stiu sigur daca prietenul lui stie romana, dar in ultima vreme stau intr-un fel de skate parca acoperit si e si prietenul lui si am observat ca se tot uita la mine
Mie imi place mai mult de prietenul lui decat de el, dar pentru el inca mai sufar si plang si ma doare sufletul cand ma gandesc la elcrying

3 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Cred ca ar trebui:
ori sa ramai cu prietenul actual
ori sa nu ramai cu niciunu si gata.
Bafta!

| Cypronge a răspuns:

Buna
Eu nu vreau sa par nerespectos, si nici nu vreau sa jignesc, dar reala ta problema pare a fi faptul ca tu nu sti ce vrei, cel mai probabil esti la o varsta la care sentimentul de iubire nu e foarte bine definit in mentalitatea ta.
Ce ar trebui sa faci este sa nu mai incerci sa te implici intr-o relatie doar findca e la moda si nici sa nu iti alegi partenerul doar findca iti place cum se plimba cu o bicicleta, trebuie sa inveti sa pui mai mare pret pe personalitatea si inteligenta individului.

| DandYgiRL18 a răspuns:

Nu vreau sa par rea cu cel care ti-a dat sfatul de jos dar e varza am citit problema ta si nu te vad asa doar pentru moda.Trebuie sa gandesti ce vrei. Daca el s-a uitat la tine poate te place... dar sincer ai putea sa incerci sa vezi cel care te place mai mult si asa te poti indragosti.Asta e adevartul sentiment.