Daca sunteti la inceputul relatiei e normal ca ea sa renunte destul de usor la relatie mai ales daca nu te iubeste!
Nu e deloc bine ca ai mintit-o, si are dreptate ca i-ai zdruncinat grav increderea in tine, insa nu mi se pare un motiv tocmai intemeiat din moment ce se presupune ca va cunoasteti si ca aveti o relatie stabila!
Ai mintit-o pentru ca iti era teama ca va crede ca o inseli cu alta!
Iarta-ma ca iti spun asta, dar esti asa de fraier intr-o relatie!?
Bine, esti cu ea, dar nu inseamna ca ii esti sclav. Esti barbat si trebuie sa te tina pantalonii, nu sa fii un sissy langa o fata indiferent cat de mult o iubesti!
Banuiesc ca in capul tau a venit ideea de a-i plange in fata, de a implora-o sa se intoarca la tine, de a-i face cine stie ce cadouri!
GRESIT!
Daca chiar crezi ca meritati o alta sansa, vorbeste cu ea sincer si la obiect, dar nu te umilii!
Eu sunt adepta motto-ului: ''Unde e iubire, e si iertare!'', deci ar fi trebuit sa chibzuiasca mai mult daca e prima data cand ii gresesti!
Desigur, e foarte bine ca e stapana pe ea si independenta, dar ma duce cu gandu la faptul ca voi de fapt nu va potriviti! Prima cearta, neintelegere - Hop cu Adio! Asta nu se face!
Deci, alegi : ciorba reincalzita sau un nou inceput?!
BUNA! cred ca prietena ta ar trebui sa-ti acorde inca o sansa. Cu toti gresim cred ca si ea a gresit de multe ori si a fost iertata. Cel mai bine ar trebui sa ii spui motivul pentru care ai mintito si sai spui ca ai facut-o pentru ea. Spune-i ca ti foarte mult la ea si spune-i meriti o sansa si ca nu se va mai repeta. succes. fundita?
Omule nu trebuia sa o minti... orkm uite ce iti sugerez eu du-te la ea si spune-i uitandu'te in ochii ei ca o iubesti si ca ai mintit'o doar sa protejezi relatia dintre voi pentru ca nu vroiai sa intre la banuieli dupa sarut-o cu foc o sa vezi totul o sa se repare
Buna
FFF delicat subiect -intr-adevar increderea e cam totul intr-o relatie! ceea ce tu poti face acum e sa-i spui purul adevar chiar daca ti se pare straniu dar va fi spre binele tau! pentru o buna perioada de timp nu va mai avea aceeasi incredere in tine pina cand nu-i dovedesti din nou, prin anumite gesturi sau sentimente ori chiar fapte! deci du-te la ea cereti scuze (nu e absurd ) si incearca sa fii langa ea atunci cand are nevoie de cineva! fii tu insuti! oamenii se tem cel mai mult de purul adevar iar cand acesta vine -il simtim din plin-fiindca are o anumita energie care ne stimuleaza
iti urez succes si sper sa ti fie de folos
o inviti undeva si incerci sa ii explici de ce ai mintit-o. ii dovedesti ca o iubesti si data viitoare nu o mai minti.succes
HappynewCenusa întreabă: