Părerea mea sinceră (și probabil nepopulară) este că e un pămpălău.
De ce?
Păi cum, tu îl trimiți la plimbare și el încă își mai pierde timpul cu tine?! Mare greșeală din partea lui.
În fine, trecând peste asta, dacă-ți mai pasă de el - du-te tu spre el (că tu ai greșit și l-ai trimis la plimbare). Dacă nu, nu-i mai pierde timpul aiurea și zi-i să se reorienteze.
Kongeriket, de fapt ideea de despartire a avut-o el, nu eu. Sa fiu sincera, am cam gresit...
Atunci cu-atât mai mult n-ar trebuie să-ți irosești timpul.
Daca ar fi indiferent normal ca nu te-ar mai cauta, eu zic ca inca tine mult la tine
Dacă e orgolios cum spui, poate are o strategie. Dacă nu a-ţi făcut sex până acum, mai mult că asta urmăreşte.Are orgoliu de mascul feroce ne satisfăcut! Să fii iubită la maxim! Şi să ai grijă să nu iei ţeapă!
Onasis1961, ceea ce mi-ai spus tu m-a pus pe ganduri. Daca inainte nu credeam ca umbla numai dupa sex, acum dupa schimbarea asta brusca tiind sa cred ca poate fi asta motivul. Nu ne-am culcat deci, e o idee din ceea ce spui tu.
Da. Interesanta povestea ta. Poate ca el te iubeste, si inca mult, daca face el toate astea pentru tine. Ai face bine sa ii oferi si mai multa atentie si cine stie Iti doresc multa bafta:*
Bananacantareata87 întreabă: